~Bławatny Dyptam napisał(a): Czopki, głupku...
Dość tego!
Czy Wy nie potraficie używać kulturalnych słów.
Z szacunkiem do ludzi, do wyborców.
Na pewno nie zagłosuje na ta Panią aż strach się bać co by było po wyborach.
Brak szacunku totalny.
~~Karmelowopłowy Winorośl napisał(a): Ja także .Jak będę wjeżdżał do Nowogrodźca ,to chcę mieć pewność że jadąc drogą z pierwszeństwem przejazdu ,nie walnie we mnie z podporządkowanej jakiś przysłowiowy Robert ,w rezultacie czego nie posiedzę 48 godz. na dołku do wyjaśnienia .
Rada miasta powinna uchwalić ustawę że w gminie Nowogrodziec przepisy RD są takie jak w reszcie kraju.
~Pistacjowa Kuningamia napisał(a): Z nimi nie ma co dyskutować. Awanturnictwo należy piętnować. Już w przedszkolu uczą czasunku do innego człowieka i relacji społecznych a tu tylko wyzwiska.
Czy pani kandydatka zechce zabrać głos. A może pan Leszek czy podoba im się słownictwo czy to jest moralne ubliżać innych. Czy pani kandydatka może zapewnić iż członkowie organizacji nie ubliżają na tym forum?
Czy tylko rozmawia Pani zamiast z ludźmi do z bolcem
~~Popielaty Migdałowiec napisał(a):~Pistacjowa Kuningamia napisał(a): Z nimi nie ma co dyskutować. Awanturnictwo należy piętnować. Już w przedszkolu uczą czasunku do innego człowieka i relacji społecznych a tu tylko wyzwiska.
Czy pani kandydatka zechce zabrać głos. A może pan Leszek czy podoba im się słownictwo czy to jest moralne ubliżać innych. Czy pani kandydatka może zapewnić iż członkowie organizacji nie ubliżają na tym forum?
Czy tylko rozmawia Pani zamiast z ludźmi do z bolcem
Proszę nie przypisywać członkom Weta obraźliwych tekstów ,bo to właśnie wasz burmistrz ma problemy z kulturalnymi wpisami i teraz siedzi na ławie oskarżonych w J Górze .
~~Szafirowy Tulipanowiec napisał(a):~Nadżółkły Tytoń napisał(a): Ojoj. Dzięki za troskę. Juz postaram sie zapinac pasy☺az sie boje otworzyc lodówkę...bo pewnie ktos z veto tez tam obserwuje ...zaraz zaraz...Robertosławiczow? A ja popieram R. Relicha☺
A ja mam propozycje dla niezastąpionej władzy.
Rozwiązać stowarzyszenie veto, ale przedtem wystarczy wytłumaczyć ludziom dla czego:
- brak dróg w gminie a te co są pochodzą z lat 70- tych,
- nie zakończono niemal żadnej inwestycji typu wodociągi czy kanalizacuję,
- co robi na oszpeconym Rynku ten rozsypujący się baniak,
- dla czego usługi komunalne są tak drogie w gminie,
- po co było wyprzedawać za bezcen działki w tym ludziom podwórza,
- komu przeszkadzała Szkoła w Parzycach, że należało ją sprzedać prawie za darmo,
- co się dzieje , że wynajduje się nie udolne firmy dla naszych inwestycji ,
- co powoduje zrywanie nowych asfaltów ,
- dla czego burmistrz uwikłany jest w jakieś dziwne procesy,
- dla czego niemal wszystkie wsie są skonfliktowane ,
- co jest tak na prawdę grane z tym boiskiem w Milikowie,
Można tak bez końca, ale veto to bardzo szkodzi władzy, zakłóca spokój i tak dalej ...
Tylko pytają i pytają jak w takich warunkach można dbać o interesy na przykład mieszkańców. Tak było fajnie jak nie było weto.