~~Cyklamenowy Dziurawiec napisał(a): [
Nie masz racji,jeszcze te tablice Głos Ludu nic ci nie mowiły?
~~Szafirowa Budleja napisał(a): Nie dość ze słobo wykonane i bez zrozumialego przekazu, to jeszcze nawiazanie do tego, ze są jak komunistyczna propaganada powojenna. Głos ludu to mnie ubawiłeś :) :)
Bernard napisał(a):~~Terakotowy Dziewięćsił napisał(a): Co za ckliwy melodramat! A wszystko to o te 25 tysięcy co ich Boguś nie dostał, bo dawali 20 zamiast 45. Jestem głęboko poruszona wrażliwością młodzieży! Płakłam, aż się polało po podłodze. Bądźcie uczciwi wobec siebie i ludzi, Bernard - bo już mdli od tego ściemniania.
Naprawdę uważasz, że tym młodym ludziom chodziło o kasę?
Bernard ja uważam, że na pewno chodzi o kasę!!! Sam sobie szkodzisz ale już się zorientowałeś?. Pozdrawia Marcin
~~Szafirowa Budleja napisał(a): Głupi happening, bo bez tekstu na bolcu nikt nie wiedział o co chodzi. Sam przechodziłem ze znajomymi koło nich i tylko zerknąłem, z niczym mi się nie skojarzyli i tyle. Poszedłem dalej. Mądry happening to taki który zastanawia, zmusza do pomyślenia. A to było słabe, tylko autorzy wiedzieli o co chodzi. Pomysl moze jakis byl ale wykonanie i realizacja słabe i głupie.
~~Rdzawobrązowy Wyżlin napisał(a):Bernard napisał(a):~~Terakotowy Dziewięćsił napisał(a): Co za ckliwy melodramat! A wszystko to o te 25 tysięcy co ich Boguś nie dostał, bo dawali 20 zamiast 45. Jestem głęboko poruszona wrażliwością młodzieży! Płakłam, aż się polało po podłodze. Bądźcie uczciwi wobec siebie i ludzi, Bernard - bo już mdli od tego ściemniania.
Naprawdę uważasz, że tym młodym ludziom chodziło o kasę?
Bernard ja uważam, że na pewno chodzi o kasę!!! Sam sobie szkodzisz ale już się zorientowałeś?. Pozdrawia Marcin