skorn napisał(a): Swego czasu gdy Bernard napisał komentarz dotyczący publikowania listy pedofilów, określając to jako zły pomysł, to nasz forumowy zawodowy kret*n stwierdził, że się z nim zgadza.
https://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=3&act=showtopic&topic=111275&strona=6
Obrońca patologii ma czelność rozliczać innych. ; )
~~Ognistoczerwona Pragnia napisał(a):i wszystko jasne~~Herbaciany Jarząb napisał(a)::DPannazdzieckiem napisał(a): Zastanawiam się się czasami , co ja wyniosłem z domu ... rodzinnego , na pewno nie złoto , srebra i zastawę stołową z chińskiej porcelany , kryształy z Julii w Szklarskiej Porębie , ani też miecz Samuraja z siedemnastego wieku, jak czyni typowy alkoholik. Wyniosłem pragnienie Miłości i powrotu do Źródła , ... Miłości. Smuci mnie fakt , że " szemrani przyjaciele " utracili duchowy kontakt ze Stwórcą , koncentrując się na Tu i Teraz , a co gorsza wQurwiając otoczenie , nieustanie gadając o pedofilii. Nie bronię bandytów w koloratkach ... tych szczególnie , ale bronię wypośrodkowania , nie każdy ksiądz jest pedofilem , nie każdy polityk jest prawdomówny , nie każda Papuga jest mądra ... jak sama nazwa wskazuje , Papuga to taki biologiczny robot , że jak się da tego co lubi , to będzie wrzeszczeć " kajzer kaput " :D . Warto pooglądać Dezerterów :DPannozdzieckiem mądrze napisane:):):)
Prawda Kameleonie ... wcześniej Papugo , jest jak dupa , każdy ma swoją ... i jeszcze raz przypominam , istnieje uniwersalna PRAWDA Wszechświata . Ale gdzież Tobie zmierzać do prawdy , skoro wszystkich masz za głąbów , k. miotów ... szlachcicu przy betoniarze , i i.diotów ? I do tego pederastów , zoofili i jeszcze pedofili .
Dobrej nocy fałszywy przyjacielu :) Mam nadzieję , że już NIKOGO nie nabierzesz :) Ale pamiętaj , prawo Karmy , wciąż istnieje ... :)
A wracając do aluminiowego konia i szmaty na grzbiecie ... kiedyś Budka Suflera śpiewali " śmiej się z konia , co zaufał ludziom " ... mieli rację .
Moim skromnym zdaniem ... Mia Donna :D Miałaś rację swego czasu , ja głupi wierzyłem ...
Dobranoc :)
~~Cynamonowy Kocanki napisał(a): pirdzioszek judasz pojepany judzi