~Łososiowy Nawłoć napisał(a): Ja tak przyglądam się z boku i widzę, że kandydatce program napisał Kazimierz Góra, przyszły radny z Milikowa z jej komitetu.
~Złotorudy Maczek napisał(a): twój burmistrz w telewizji lubanskiej powiedział 200dni to jest nie całe pół roku to ja przjde go posłuchać jak będzie święto 6 kroli
~~Liliowobiały Nawłoć napisał(a):~Złotorudy Maczek napisał(a): twój burmistrz w telewizji lubanskiej powiedział 200dni to jest nie całe pół roku to ja przjde go posłuchać jak będzie święto 6 kroli
Jak było święto 3 Króli to wtedy został rozbity służbowy samochód marki Skoda którym rzekomo kierował burmistrz lecz nie ma na to dowodów bo jakimś dziwnym trafem nie wezwano Policji .
~~Brunatnozielona Jeżyna napisał(a):~Łososiowy Nawłoć napisał(a): Ja tak przyglądam się z boku i widzę, że kandydatce program napisał Kazimierz Góra, przyszły radny z Milikowa z jej komitetu.
nawet Góra nie wymyślił ciuchci która jeździ tam i z powrotem. Ale pomysł poroniony.
I to wymyślił ten doświadczony samorządowiec, który ogarnia budźet bo ma podobno doświadczenie. Tylko w czym.
~Ruda Mahonia napisał(a): Kłamią, kłamali i kłamać będą
~Ruda Mahonia napisał(a): Kłamią, kłamali i kłamać będą