~~Śliwkowy Sumak napisał(a): Niewiedza Bernarda jest PORAŻAJĄCA. Wiesz co to jest trwałość projektu? Wiesz dlaczego autobusy zielone są w Bolesławcu są darmowe? Nie wiesz to Ci podpowiem. W okresie trwałości projektu (5tat) nie wolno uzyskiwać dochodu. Dlatego dopiero teraz można zastanawiać się nad nową funkcją dla teatru i o tym mówił Stasik. Ale Ty tego nie wiesz i posuwasz ludziom takie pie.........doły. PALNĄŁ JAK BERNARD. Napisałeś nieprawdę . Nie wiem tylko czy zrobiłeś to celowo czy na zamówienie?
Zastosowana autokorekta
~Rdzawobrązowa Lilia napisał(a): To niby znaczy że w mieście są lepsi nauczyciele niż na wsi ,a czy świne są lepsze na wsi czy w mieście i jakie wyjdą z nich kotlety?
~~Śliwkowy Sumak napisał(a): Niewiedza Bernarda jest PORAŻAJĄCA. Wiesz co to jest trwałość projektu? Wiesz dlaczego autobusy zielone są w Bolesławcu są darmowe? Nie wiesz to Ci podpowiem. W okresie trwałości projektu (5tat) nie wolno uzyskiwać dochodu. Dlatego dopiero teraz można zastanawiać się nad nową funkcją dla teatru i o tym mówił Stasik. Ale Ty tego nie wiesz i posuwasz ludziom takie pie.........doły. PALNĄŁ JAK BERNARD. Napisałeś nieprawdę . Nie wiem tylko czy zrobiłeś to celowo czy na zamówienie?
~Malinowy Ognik napisał(a): Mialam wlasnie to napisac ze Pan Letowski jak zwykle zablysnal niewiedza. Trwalosc projektu przez to działania Teatry byla okrojona ale najlepiej wykorzytywac niewiedzę ludzi i nimi manipulowac przez pisanie nieprawdy. wstyd Panie Bernardzie.
Bernard napisał(a):~Rdzawobrązowa Lilia napisał(a): To niby znaczy że w mieście są lepsi nauczyciele niż na wsi ,a czy świne są lepsze na wsi czy w mieście i jakie wyjdą z nich kotlety?
Napisałem tylko, że gdyby nauczyciele z MDK chcieli pracować na wsi, to by się tam zatrudnili.
Absolutnie nie uważam, że jedni czy drudzy są lepsi lub gorsi.Dopisane 25.09.2018r. o godz. 13:50:~~Śliwkowy Sumak napisał(a): Niewiedza Bernarda jest PORAŻAJĄCA. Wiesz co to jest trwałość projektu? Wiesz dlaczego autobusy zielone są w Bolesławcu są darmowe? Nie wiesz to Ci podpowiem. W okresie trwałości projektu (5tat) nie wolno uzyskiwać dochodu. Dlatego dopiero teraz można zastanawiać się nad nową funkcją dla teatru i o tym mówił Stasik. Ale Ty tego nie wiesz i posuwasz ludziom takie pie.........doły. PALNĄŁ JAK BERNARD. Napisałeś nieprawdę . Nie wiem tylko czy zrobiłeś to celowo czy na zamówienie?
Oczywiście, że na zamówienie : )
Opozycji.
O kurde, zapomniałem, że u nas nie ma opozycji : ))
Gdyby miasto weszło w remont teatru, może nie trzeba by było korzystać ze środków zewnętrznych (których wcale nie było tak wiele jeśli jako skalę przyjmiemy niedoszacowanie powiatowych remontów i inwestycji) i nie byłoby tematu trwałości projektu?
No ale już się pozapominało w starostwie jak obecny koalicjant nie chciał dopuścić do głosu na sesji rady miasta Dariusza Kwaśniewskiego gdy ten przyszedł prosić o kasę na remont? Dopisane 25.09.2018r. o godz. 13:51:~Malinowy Ognik napisał(a): Mialam wlasnie to napisac ze Pan Letowski jak zwykle zablysnal niewiedza. Trwalosc projektu przez to działania Teatry byla okrojona ale najlepiej wykorzytywac niewiedzę ludzi i nimi manipulowac przez pisanie nieprawdy. wstyd Panie Bernardzie.
Napisz to jeszcze 5 razy w pięciu komentarzach : )
Tylko przypadkiem się nie podpisz!