Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy będzie druga tura?
~~Złocistożółty Buk niezalogowany
9 października 2018r. o 20:30
~~Krwawosiny Szczawik napisał(a): Zakłocenie gospodarki wodnej na "ZLOTYM POTOKU" przez nie uwzględnienie projektu budowy obwodnicy.Będzie to skutkować podtapianiem miasta.
Miasto musiało też zwrócić kilkaset tys. zł za prace na "Złotym Potoku" niezgodne z projektem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobrunatna Forsycja niezalogowany
9 października 2018r. o 20:34
~~Ceglastoróżowy Agrest napisał(a):
~~Kasztanowatoczerwona Gipsówka napisał(a): Nie przystąpil do programu MIESZKANIE+,tereny na których rozpoczął budownictwo komunalne(wykopy) srzedał deweloperowi(Staroszkolna)

Przystąpił - polecam posłuchać: https://wroclaw.tvp.pl/39302635/03102018
Polecam też obejrzeć wywiady z pozostałymi kandydatami na Prezydenta miasta Bolesławca. Najsłabiej z wypadł Pan Maciej - same frazesy i bezpodstawne insynuacje a zero merytoryki.

mowisz o tym? Warte zobaczenia, ja polecam.
https://wroclaw.tvp.pl/1631610/rozmowa-faktow
~~Płowoszary Rozpław niezalogowany
9 października 2018r. o 20:37
~~Szarobrunatna Forsycja napisał(a):
~~Kasztanowatoczerwona Gipsówka napisał(a): Nie przystąpil do programu MIESZKANIE+,tereny na których rozpoczął budownictwo komunalne(wykopy) srzedał deweloperowi(Staroszkolna)

Polecam też obejrzeć wywiady z pozostałymi kandydatami na Prezydenta miasta Bolesławca. Najsłabiej z wypadł Pan Maciej - same frazesy i bezpodstawne insynuacje a zero merytoryki.

tylko frazesy!!!!!ładnie scharakteryzowane ..impulsowe madrosci

9 października 2018r. o 20:37
~~Konopna Laurencja napisał(a):
~~Mlecznoróżowy Lubczyk napisał(a): 4 Listopada 2018 r., po kilkunastu latach rządów PR - Bolesławiec będzie miał NOWEGO Prezydenta! To pewne. Nowego, nieuwikłanego w trójkąt bermudzki na Łokietka,wieżowce na Pileckiego,rozbudowującego miasto, a nie lakierujący je. Fontanny,wodotryski i kręgielnie odstawi na boczny tor.Zajmie się mieszkaniami i pracą. Reszta sama przyjdzie.Odejdzie z nim armia klakierów i król okaże się nagi. Ocena moja wygląda z perspektywy lat,kiedy to obecny prezio wypalił się zawodowo,mentalnie i wizerunkowo. Jazda na rowerze w leginsach nie pomoże...

Trafione w dziesiątkę...:)

Absolutnie w punkt. Tego tez zyczę i sobie i mieszkańcom.
~~Złocistożółty Buk niezalogowany
9 października 2018r. o 20:41

Roman nie przystąpił do programu Mieszkanie+ ,wziął kredyt na remont samotniaka,proszę nie powtarzać kłamstw.
~~Płowoszary Rozpław niezalogowany
9 października 2018r. o 20:41
~~Konopna Laurencja napisał(a):
~~Mlecznoróżowy Lubczyk napisał(a): 4 Listopada 2018 r., po kilkunastu latach rządów PR - Bolesławiec będzie miał NOWEGO Prezydenta! To pewne. Nowego, nieuwikłanego w trójkąt bermudzki na Łokietka,wieżowce na Pileckiego,rozbudowującego miasto, a nie lakierujący je. Fontanny,wodotryski i kręgielnie odstawi na boczny tor.Zajmie się mieszkaniami i pracą. Reszta sama przyjdzie.Odejdzie z nim armia klakierów i król okaże się nagi. Ocena moja wygląda z perspektywy lat,kiedy to obecny prezio wypalił się zawodowo,mentalnie i wizerunkowo. Jazda na rowerze w leginsach nie pomoże...

Trafione w dziesiątkę...:)

Absolutnie w punkt. Tego tez zyczę i sobie i mieszkańcom.

bo stołki czekają .. ;)
9 października 2018r. o 20:45
~~Granatowoczarny Rokitnik napisał(a):
~~Kasztankowa Aukuba napisał(a): Po co zmieniać coś co dobrze jedzie .Jeżeli jadę samochodem jest mi w nim dobrze to po co go zmieniać. Tak samo jest z Romanem jeżeli gościu rozwija to miasto i widać to gołym okiem a ponadto miasto nie jest zadłużone to dlaczego to zmieniać należy głosować na Romana i to wszystko

Jeździłem samochodem kilka lat wydawało mi się że jeździ się nim dobrze teraz kupiłem nowszy model i stwierdziłem ,że takim trupem musiałem jeździć tyle lat ,

Boicie się leśne dziadki i dobrze macie powody. Małkowskiemu co najwuzej mozna przyklaskiwac, teraz ma poparcie jakiego nigdy zaden kandydatn jeszcze nie mial. Czas na zmiany panie Romanie. Na siłe lansujesz się w leginsach, grasz na szymc pod publikę prze wyborami, mysleisz ze ludzie są tacy głupi. Oczywiscie, ze bedzie druga tura wyborów. A potem Małkowski zosyanie przezydentem. Moim i nasyzm prezydentem. Ma zaplecze i poparcie! i to mega duże. Nawet ludzie z UM przyklaskują i dobrze, bo jako jeden jest NORMALNY a nie taki zadufany w sobie bałkański sportowiec. Urzednicy na niego pracowali a to on zbiera pochwały pytam za co... za naszą kasę!!! bez zartów.
~~Jaskrawoczerwona Jeżyna niezalogowany
9 października 2018r. o 20:45
Czas na zmiany i to gruntowne. Czekamy i chcemy słoni.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza