Jaanoo napisał(a): Zmoderowano 16.02.2019 godz.12:54 - powód: spam - ostatnie ostrzeżenie przed blokadą konta: NIE SPAMUJ (moderator)Dopisane 16.02.2019r. o godz. 13:00:falco napisał(a): ]
Wywalić prymitywa z naszego miejskiego forum .Gnój robi gnój.
falco napisał(a):M21W2 napisał(a): Ramaj , nie będę szukał ale o mowie nienawiści napisałem mniej więcej tak : - Ja tu na forum nie widzę mowy nienawiści , jest trudno określić co to jest , piszę nie raz do Falco i jemu podobnym że kierują się nienawiścią do ludzi PiS . Twoje pierwsze zdania to zwykłe bredzenie ale widocznie to lubisz , nie mam nic przeciwko . Zakończyłeś tym samym tak że - bez komentarza . Zapoznaj się z tym :---insynuacja «niezgodne z prawdą przypisywanie lub wmawianie komuś pewnych postępków, myśli bądź intencji»
o jakiej nienawiści do ...ów tu piszesz ''kombatancie''? :]
Zapoznaj się z tym :---insynuacja «niezgodne z prawdą przypisywanie lub wmawianie komuś pewnych postępków, myśli bądź intencji»
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): otóż nie jano
to nie spam tylko pokazanie takim jak ty , tych którzy dzisiaj z ''bogiem na ustach'' rozkradają Polskę
wasalizm czy głupota?
Olszewski był powiązany z opozycją tyle że ta tzw. solidarnościowa nie była dla robotników a dla władzy ...
a z tą Olszewski się często bratał poprzez udział w tych czy innych ruchach ...
dzisiaj takie ''becie'' robią to samo ...co widać po zdjęciach wykonanych nie gdzie indziej tylko w Toruniu u Rydzyka :][/c
Falcuś wiesz coś o KOR , ROPCiO czy KPN - były to organizacje inteligencji wspierające robotników i Solidarność nie będąc jej członkami . Jan Olszewski był jednym z założycieli PPN w innych organizacjach był doradcą jako prawnik np . w Solidarności był współautorem statutu i doradcą Wałęsy . Jako jedyny podczas obrad okrągłego stołu występował bez znaczka Solidarności twierdząc że to nadużycie .
~~Szary Omieg napisał(a): Popieram wywalić prymitywa falco!:D
M21W2 napisał(a):falco napisał(a):
. Jako jedyny podczas obrad okrągłego stołu występował bez znaczka Solidarności twierdząc że to nadużycie .
wreszcie jakieś zdanie z sensem ...