~~Purpurowy Agrest napisał(a): Ja nie rozumiem czego tak się czepiacie tego Relicha. Nie jest to żaden mój znajomy ani nic żebym miała go bronić . Zastanawia mnie jednak jakie jakie zarzuty mają jego przeciwnicy. Ja póki co widze prawie same pozytywy.
~~Purpurowy Agrest napisał(a): Ja nie rozumiem czego tak się czepiacie tego Relicha. Nie jest to żaden mój znajomy ani nic żebym miała go bronić . Zastanawia mnie jednak jakie jakie zarzuty mają jego przeciwnicy. Ja póki co widze prawie same pozytywy.
~~Oliwkowa Trzykrotka napisał(a):~~Purpurowy Agrest napisał(a): Ja nie rozumiem czego tak się czepiacie tego Relicha. Nie jest to żaden mój znajomy ani nic żebym miała go bronić . Zastanawia mnie jednak jakie jakie zarzuty mają jego przeciwnicy. Ja póki co widze prawie same pozytywy.
Jak ci się uda, to wymień te pozytywy.
~~Szarobiała Słonecznica napisał(a):~~Oliwkowa Trzykrotka napisał(a):~~Purpurowy Agrest napisał(a): Ja nie rozumiem czego tak się czepiacie tego Relicha. Nie jest to żaden mój znajomy ani nic żebym miała go bronić . Zastanawia mnie jednak jakie jakie zarzuty mają jego przeciwnicy. Ja póki co widze prawie same pozytywy.
25 milionów długu , rozbabrany od półtora roku Rynek ,boisko w Milikowie za milion z hakiem gdzie nie ma drużyny .dziurawe drogi w gminie ,brak oświetlenia w wioskach ,Czerwony Kościół i można by tak wymieniać w nieskończoność .
~~Niebieskofioletowa Słonecznica napisał(a):~~Szarobiała Słonecznica napisał(a):~~Oliwkowa Trzykrotka napisał(a):~~Purpurowy Agrest napisał(a): Ja nie rozumiem czego tak się czepiacie tego Relicha. Nie jest to żaden mój znajomy ani nic żebym miała go bronić . Zastanawia mnie jednak jakie jakie zarzuty mają jego przeciwnicy. Ja póki co widze prawie same pozytywy.
25 milionów długu , rozbabrany od półtora roku Rynek ,boisko w Milikowie za milion z hakiem gdzie nie ma drużyny .dziurawe drogi w gminie ,brak oświetlenia w wioskach ,Czerwony Kościół i można by tak wymieniać w nieskończoność .
A może Parzyce to pozytyw ???
~~Makowy Maczek napisał(a):~~Niebieskofioletowa Słonecznica napisał(a):~~Szarobiała Słonecznica napisał(a):~~Oliwkowa Trzykrotka napisał(a):~~Purpurowy Agrest napisał(a): Ja nie rozumiem czego tak się czepiacie tego Relicha. Nie jest to żaden mój znajomy ani nic żebym miała go bronić . Zastanawia mnie jednak jakie jakie zarzuty mają jego przeciwnicy. Ja póki co widze prawie same pozytywy.
A może Wykroty to pozytyw?
~~Kredowobiały Gajowiec napisał(a):~~Makowy Maczek napisał(a):~~Niebieskofioletowa Słonecznica napisał(a):~~Szarobiała Słonecznica napisał(a):~~Oliwkowa Trzykrotka napisał(a):~~Purpurowy Agrest napisał(a): Ja nie rozumiem czego tak się czepiacie tego Relicha. Nie jest to żaden mój znajomy ani nic żebym miała go bronić . Zastanawia mnie jednak jakie jakie zarzuty mają jego przeciwnicy. Ja póki co widze prawie same pozytywy.
A może Wykroty to pozytyw?
Macie rację i Parzyce i Wykroty to paskudne wiochy, więc - NEGATYW:):):)