~~Jasnoróżowa Kobea napisał(a): Nigdy munie zapomnę mu tych słów ,,OJCZYZNĘ DOJNA RACZ NAM WRÓCIĆ PANIE ''i doją ile się da .
~~Złocisty Hibiskus napisał(a): i garstka narodu wybrała Go na prezydenta? puknij się , a poza tym to jedyny prezydent , za którego mi nie wstyd. Wałęsa układał się z biezpieką , a poza tym burak i prostak, Kwaśniewski wiecznie chory na "chorobę filipińską", Komorowski nie potrafi jednego mądrego zdania powiedzieć bez podpowiedzi i też podpisywał wszystko co PO mu potknęła pod nos. Teraz dopiero Polska ma godnego przedstawiciela , i to też jest mój prezydent!!!!!Aleś małomądry i zmanipulowany!!!
~~Jasnoniebieski Wiąz napisał(a):~~Złocisty Hibiskus napisał(a): i garstka narodu wybrała Go na prezydenta? puknij się , a poza tym to jedyny prezydent , za którego mi nie wstyd. Wałęsa układał się z biezpieką , a poza tym burak i prostak, Kwaśniewski wiecznie chory na "chorobę filipińską", Komorowski nie potrafi jednego mądrego zdania powiedzieć bez podpowiedzi i też podpisywał wszystko co PO mu potknęła pod nos. Teraz dopiero Polska ma godnego przedstawiciela , i to też jest mój prezydent!!!!!Aleś małomądry i zmanipulowany!!!
~~Złocisty Hibiskus napisał(a): i garstka narodu wybrała Go na prezydenta? puknij się , a poza tym to jedyny prezydent , za którego mi nie wstyd. Wałęsa układał się z biezpieką , a poza tym burak i prostak, Kwaśniewski wiecznie chory na "chorobę filipińską", Komorowski nie potrafi jednego mądrego zdania powiedzieć bez podpowiedzi i też podpisywał wszystko co PO mu potknęła pod nos. Teraz dopiero Polska ma godnego przedstawiciela , i to też jest mój prezydent!!!!!
~~Szary Pustynnik napisał(a):~~Złocisty Hibiskus napisał(a): i garstka narodu wybrała Go na prezydenta? puknij się , a poza tym to jedyny prezydent , za którego mi nie wstyd. Wałęsa układał się z biezpieką , a poza tym burak i prostak, Kwaśniewski wiecznie chory na "chorobę filipińską", Komorowski nie potrafi jednego mądrego zdania powiedzieć bez podpowiedzi i też podpisywał wszystko co PO mu potknęła pod nos. Teraz dopiero Polska ma godnego przedstawiciela , i to też jest mój prezydent!!!!!
Jak ja ci człowieku współczuję, Pan Bóg dał rozum, a Ty z niego nie korzystasz.
i nic nie wskazuje na to, że Ty z niego korzystasz, nic mądrego nie napisałeś
~~Jasnopopielaty Szczawik napisał(a):~~Jasnoróżowa Kobea napisał(a): Nigdy munie zapomnę mu tych słów ,,OJCZYZNĘ DOJNA RACZ NAM WRÓCIĆ PANIE ''i doją ile się da .
NIE PRZYPOMINAM SOBIE ABY PAN PREZYDENT UŻYŁ TAKICH SŁÓW, chyba że ten z PO.