~~Jasnolawendowy Ambrowiec napisał(a): Mam zaproszenie na festiwal w Rio. Kto mi sfinansuje przelot i pobyt.
A, zapomniałem o zwiedzaniu :)
~~Jasnolawendowy Dzwonek napisał(a):~~Jasnolawendowy Ambrowiec napisał(a): Mam zaproszenie na festiwal w Rio. Kto mi sfinansuje przelot i pobyt.
Jakie masz osiągnięcia i jaki to zespół? Czy ambasador Polski w Brazylii Cię zaprosił?
~~Srebrna Mięta napisał(a):~~Zielonkawobłękitny Platan napisał(a):~~Jasnolawendowy Ambrowiec napisał(a): Jak ktoś zaprasza to powinien pokryć koszty.
To tak jakby prezydent Bolesławca zaprosił na dni bolesławca jakiś zespół a ci musieli pokryć sobie wszystkie koszty z tym związane.
Wyjazdy na takie festiwale nigdy nie są całkowicie darmowe. Trzeba mieć szczęście, żeby znaleźć festiwal w którym pokrywa się jedynie koszty dojazdu, bo większość jest po prostu płatna ;)
To po co się wybieracie tak daleko. Bliżej nie ma festiwali? A tak po za tym to chyba 40 lat istnieje ZPiT BOLESŁAWIEC a wy od 2011??
~~Jasnolawendowy Ambrowiec napisał(a): Mam zaproszenie na festiwal w Rio. Kto mi sfinansuje przelot i pobyt.
~Bakłażanowa Tunbergia napisał(a): A może Pan Prezydent się dorzuci ? W końcu będą reprezentować Bolesławiec