~~Blond Trytoma napisał(a):~~Białawoszary Oczar napisał(a): No i dostały hieny truchło do rozszarpania. No dalej szarpać, dalej gryźć. Tylko sami się nie pokaleczcie w tym amoku.
Ksiądz też człowiek.
Na szczęście...
O Boże, jaki język, brrrrr, od razu śmierdzi na kilometr wytrawnym wyznawcą ...ów... błeeeeee.....
Zastosowana autokorekta
~~Amarantowa Diaskia napisał(a):~~Bławatna Magnolia napisał(a): Są księza a może książęta którzy piją , ucztują ,mają panienki , obrastają w dobra materialne i pychę , są bohaterami afer seksualnych , nie zawsze z pełnoletnimi. Tych należy demaskować i wykluczać bo to właśnie oni anie lewacy niszczą nasze dziedzictwo wiary.
Podobne prawdy głosili reformatorzy Kościoła kilkaset lat temu. Bynajmniej nie o naprawę Kościoła im chodziło. Szukasz kija by uderzyć w Kościół to go zawsze znajdziesz. Dlaczego z równym zapałem nie piszesz o księżach, którzy całe swoje życie poświęcają dla dobra wspólnot, w których żyją? Bo masz Kościół w nosie, bo cię uwierają prawdy i nakazy które głosi. Nie mówię że księża mają być poza prawem. Chodzi mi tylko o zachowanie zdrowych proporcji. Pijany ksiądz gdzieś we Lwówku - kilka stron hejtu. Pijany nie wiadomo kto tuż pod naszym nosem - ani jednej uwagi na temat zagrożenia jakie stwarzał. Dysproporcja staje się jeszcze
wyraźniejsza jak uwzględnimy że księdza goniono w środku nocy, kiedy ulice są
praktycznie puste, a ten nietrzeźwy w Bolesławcu jeździł chyba w bardziej niebezpiecznej porze.
~~Białawoszary Oczar napisał(a):~~Blond Trytoma napisał(a):~~Białawoszary Oczar napisał(a): No i dostały hieny .
Ksiądz też człowiek.
...
O Boże, jaki język, brrrrr, od razu śmierdzi na kilometr wytrawnym wyznawcą ...ów... błeeeeee.....
A czego ty chcesz od mojego języka? Nazwałem rzecz po imieniu, bez wulgaryzmów, bez skakania do gardła. W prostych kilku zdaniach. Starałem się pisać na tyle jasno, i dosadnie, by każdy, powtarzam KAŻDY mógł zrozumieć, co chcę powiedzieć. Cel swój myślę że osiągnąłem.
Zastosowana autokorekta
~~Żółtawozielona Krwawnica napisał(a):~~Białawoszary Oczar napisał(a):~~Blond Trytoma napisał(a):~~Białawoszary Oczar napisał(a): No i dostały hieny .
Ksiądz też człowiek.
...
A czego ty chcesz od mojego języka? Nazwałem rzecz po imieniu, bez wulgaryzmów, bez skakania do gardła. W prostych kilku zdaniach. Starałem się pisać na tyle jasno, i dosadnie, by każdy, powtarzam KAŻDY mógł zrozumieć, co chcę powiedzieć. Cel swój myślę że osiągnąłem.
Co się w tej sekcie dzieje ,jak nie pedofil to opój .Zgroza .
Zastosowana autokorekta
~~Białawoszary Oczar napisał(a):~~Żółtawozielona Krwawnica napisał(a):~~Białawoszary Oczar napisał(a):~~Blond Trytoma napisał(a):~~Białawoszary Oczar napisał(a): No i dostały hieny .
Ksiądz też człowiek.
...
Niestety wielu przyczyniło się na taką opinię.
Co się w tej sekcie dzieje ,jak nie pedofil to opój .Zgroza .
No i popatrz Magnolia jak wygląda twoje naprawianie Kościoła. Krwawnica już wie - "jak nie pedofil to opój". Dalej więc walcz w podobny sposób. Tylko potem się nie dziw ze nie ma nowych powołać. Bo który młody będzie chciał na wstępie wybierać którą etykietę mu przykleją - opoja czy pedofila :|
Zastosowana autokorekta