~~Czerwona Cebulica napisał(a): Pan Adam Emertyt, Pan Mirek za chwilke też, nie powiem dużo zrobili, dużo powinno być zrobione inaczej może lepiej, gmina błyszczy, ale... Nowych miejsc pracy nie ma od ponad 15 lat (tyle jestem na rynku pracy i nic nowego w tym czasie nie powstało) Dużo jest inwestycji, ale w szkołach do których chodziłem, te same stare dziady, nie chcę by moje dzieci chodziły do szkoły w naszej gminie. Opieka zdrowotna to kpina, jak chcesz posiedzieć od 8 do nie wiadomo której w kolejce do lekarza POZ to zapraszamy. Imprezy kulturalne z roku na rok coraz bardziej skromne no chyba że dla gości zaproszonych. NIc nie robi się także by nowi mieszkańcy się osiedlali, nie ma zniżek podatków, dofinansowań do ekologii. jak masz stary piec to i owszem ale jak się budujesz to przecież cie stać na ekologię.
Także Panowie szanuję Was bardzo, znam od dziecka ale może czas zejść ze sceny (niepokonanym) dać szansę młodszym?
Pan Marczewski nie rozumie co to rozwój.
Chodniki dla wiernych do kaplicy to niezbyt wiele. Ponoćtam mieli budować elektrownie wiatrowe i jak to im poszło ?