~~Mahoniowa Robinia napisał(a): Pozdrawiam tą Panią Beatę ona miała kiedyś na PKS-ie sklep muzyczny bodajże Beti się nazywał. Tam miała całkiem inną muzykę. Dużo tam płyt kupowałem rockowych i metalowych. Ceny były rzędu 40-60zł dwadzieścia lat temu.
Było fajniej w Polsce.
~~Brunatnoczarny Słoneczniczek napisał(a):~~Mahoniowa Robinia napisał(a): Pozdrawiam tą Panią Beatę ona miała kiedyś na PKS-ie sklep muzyczny bodajże Beti się nazywał. Tam miała całkiem inną muzykę. Dużo tam płyt kupowałem rockowych i metalowych. Ceny były rzędu 40-60zł dwadzieścia lat temu.
Było fajniej w Polsce.
Pamiętam, kupowałem tam kasety z grami na Commodore 64 w latach 90-tych :-)
~~Rdzawy Słoneczniczek napisał(a): To targowisko od dawna upada. Nie lepiej wybudowac tou mieszkania? Dobre miejsce w centrum pod deweloperkę.
Bernard napisał(a):~Barwinkowy Kalocefalus napisał(a): Panie Marku, dlaczego nagrał Pan ten filmik? Żeby sobie pokpić z ludzi tam pracujących? Czy ciężko panu zrozumieć, że stan tego miejsca jest dramatem dla dziesiątek ludzi, którzy musieli z tamtad odejść i zaczynać życie na nowo. Moim zdaniem należy się jakiś szacunek temu miejscu, bo jeszcze naście lat temu było to miejsce tętniące życiem i pewnie i pan i pana rodzina ubierali się tutaj od stóp do głów. Czasy w handlu się zmieniły diametralnie na przestrzeni ostatnich lat, ale to nie znaczy że można kpić z ludzi, którzy próbują nie utonąć.
Poza tym, drogi anonimie, że mylisz moje imię, to live nie powstał po to , aby z kogokolwiek kpić. Pokazaliśmy jak targowisko wygląda, pokazaliśmy ludzi, którzy tam pracują i rozmawialiśmy z nimi o tym jak tam się pracuje. A nawet
promowaliśmy ich ofertę.