~Morelowy Liliowiec napisał(a): To dla wielu tu obecnych dysków poważny problem...pamiętam jak ten kmiotowaty panna błagał adminów o przywrócenie jakiegoś kwiatka....jechał tu każdego dnia...Kazimierzu dodaj mi,kazimierzu błagam, kazimierzu chceta to za to nawet.... łaskę ci zrobie .hahaha...tylko mi dodaj...hahaha
No sie ma Janusz :) Te Twoje erotyczne konotacje ni jak się mają do prawdy. Ale jeśli prawdą jest to co mówi Pomidor ...
" Od kilku dni zaśmiecasz im stronę facebookową płacząc , że cię zablokowali, po co ? "
... to takie zachowanie uważam za podłość godną tylko Ciebie ... Krynico telewizyjnej wiedzy i Ostojo szemranej moralności :D
Nie sprawdziłem słów Pomidora , bo nie lubię Twarzoksiążki , jak mawia Hemiczny . Ale zebrana Szanowna Publika za pewne bardziej uwierzy słowom ( i sprawdzi ) słowa Pomidora , niż da wiarę Twoim chamskim insynuacjom . Taka sugestia narusza nie tylko moje dobra osobiste , ale również pana Kazimierza i Marcina .
Post oczywiście jest już wydrukowany i z niecierpliwością czekam na drugą rozprawę.
Bekniesz za to gnoju . Wychyl tylko ten swój ptasi móżdżek , bo ja donosicielem nie byłem , nie jestem i nie będę .
Liczę na Twoją inwencję , jak na " faceta " przystało . Nie chciałeś na udeptanej ziemi ... Liliowiec , czy jak Ci tam teraz Janusz , to niech będzie przed wymiarem sprawiedliwości .
Twój ruch w naszych szachach :D
ps . Ładny fotomontaż Jurko :)
Miłego wieczoru Bolecnauci i Bolecnautki :)