~~Kasztanowordzawy Perukowiec napisał(a): U większości komentujących i piętnujących uchwałę za rzekome "anty Lgbtqwerty" widać szkolne braki. Nie nauczono ich lub nie chcieli się uczyć czytania ze zrozumieniem. Teraz krytykują nie znając treści uchwały albo jej zwyczajnie nie rozumieją, ich umysł nie ogarnia tematu. Idą i beczą jak te barany na rzeź za chwytliwym hasłem wygenerowanym przez lewactwo. Do szkoły barany !!!
~~Kasztanowordzawy Perukowiec napisał(a): U większości komentujących i piętnujących uchwałę za rzekome "anty Lgbtqwerty" widać szkolne braki. Nie nauczono ich lub nie chcieli się uczyć czytania ze zrozumieniem. Teraz krytykują nie znając treści uchwały albo jej zwyczajnie nie rozumieją, ich umysł nie ogarnia tematu. Idą i beczą jak te barany na rzeź za chwytliwym hasłem wygenerowanym przez lewactwo. Do szkoły barany !!!
~~Ciemnokasztanowa Słonecznica napisał(a): A myślisz że te europejskie "elity" lewackie dociekają co tak naprawdę zawierają te uchwały? Nie wnikają, i nie chcą wiedzieć. Prowokator przypiął tabliczki, zrobił zdjęcia i jest dowód wystarczający! W Polsce mamy rząd prawicowy, to jedyny powód ataku międzynarodówki lewackiej.
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~~Ciemnokasztanowa Słonecznica napisał(a): A myślisz że te europejskie "elity" lewackie dociekają co tak naprawdę zawierają te uchwały? Nie wnikają, i nie chcą wiedzieć. Prowokator przypiął tabliczki, zrobił zdjęcia i jest dowód wystarczający! W Polsce mamy rząd prawicowy, to jedyny powód ataku międzynarodówki lewackiej.
Czy w całej Europie jedyny prawicowy nie (rząd )to pisowski rząd Polski ,????
~Morska Goryczka napisał(a): To całe LGBT zaczyna sie kojarzyc z NSDAP , zamiast w brunatych to będą biegać w różowych koszulach i napierniczać ludzi gumowymi kut...mi. Poziom agresji bardzo podobny na wszelki sprzeciw.