~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):PanM napisał(a):~~Pąsowa Czereśnia napisał(a): I to pisze gość z palikociarni!? To się w głowie nie mieści. Czy pan wiesz, co pan piszesz?
Oficjalne oświadczenie
Moją największą dumą i powodem do satysfakcji jest :
Nigdy nie wstępowałem do ZMS i ZSMP.,
Nie miałem nic wspólnego z PZPR
Brakuje mi tu informacji czym zajmował się twój ojciec za komuny.
Czyli do twojego 20 tego roku życia.
~~Żółtopomarańczowa Gipsówka napisał(a):~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):PanM napisał(a):~~Pąsowa Czereśnia napisał(a): I to pisze gość z palikociarni!? To się w głowie nie mieści. Czy pan wiesz, co pan piszesz?
Oficjalne oświadczenie
Moją największą dumą i powodem do satysfakcji jest :
Nigdy nie wstępowałem do ZMS i ZSMP.,
Nie miałem nic wspólnego z PZPR
Brakuje mi tu informacji czym zajmował się twój ojciec za komuny.
Czyli do twojego 20 tego roku życia.
Ty kanarek a twój staruszek jeszcze żyje ? Gdzie on pracował ?
Horus napisał(a): ale żył w ''komunie '' i dla niej pracował...
a skoro pracował to jak by nie patrzył , budował socjalistyczne państwo...
no chyba że w ramach ''protestu ''stawiał krzywe mury lub pluł do słoików z dżemem ...
bo słyszałem ze kiedyś w ramach ''protestu'' kioskarki szpilkami dziurawiły kondomy...;)
takie to były ''opozycjonistki''...hahaha
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):Horus napisał(a): ale żył w ''komunie '' i dla niej pracował...
no chyba że w ramach ''protestu ''stawiał krzywe mury lub pluł do słoików z dżemem ...
bo słyszałem ze kiedyś w ramach ''protestu'' kioskarki szpilkami dziurawiły kondomy...;)
Widzę że dobrze znasz komunę od strony tych którzy wówczas dobrze się mieli pod skrzydłami komitetu centralnego.
Nie lepiej niż ty "pod Gulbinowiczem", pewnie trochę ciężki ale czego nie robi się dla kariery. Dupppa też cie kiedyś przestanie boleć.
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):Horus napisał(a):
Widzę że dobrze znasz komunę od strony tych którzy wówczas dobrze się mieli pod skrzydłami komitetu centralnego.
wyczuwam jakby jakiś twój żal ...
czyżbyś czuł się jakiś niedowartościowany przez obecny system?
:]
dlaczego?
masz wolność i demokrację ...;)
jesteś równy wobec prawa...
możesz nawet startować na urząd prezydenta...
jak widzisz po obecnym , nie wymagane są jakieś zbyt wygórowane umiejętności ...
wystarczy umieć zapiąć narty i umiejętność pisania na ''tik-toku
:]
postarasz się a droga do kariery stanie przed tobą otworem ...hahaha
~~Liliowobiała Dynia napisał(a):~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):Horus napisał(a): ale żył w ''komunie '' i dla niej pracował...
Nie lepiej niż ty "pod Gulbinowiczem", pewnie trochę ciężki ale czego nie robi się dla kariery. Dupppa też cie kiedyś przestanie boleć.