Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Praca w Zakładzie Karnym Zaręba
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Żądają zapłaty za pracę
~~Norbert niezalogowany
9 lutego 2023r. o 22:47
Miałem okazję kupić u tego Pana towar. Kiedy poprosiłem o fakturę dowiedziałem się jakim jestem gn....jem, że mam sp.....ać, i że jestem poje.....ny. Biznesmen pełną gębą a siano to już nie tylko z butów wychodzi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Gdzie jest wiertło niezalogowany
10 lutego 2023r. o 13:26
~Perłowy Zimowit napisał(a): Pan prezes,oszust,mafioso,biznesmen a jak za bramę swojej posesji to tylko w aucie z wideorejstratorem wyjeżdża i poza zasięg kamerki nie oddała się od auta żeby w razie czego mieć nagrane jak ktokolwiek by go tknął z tych których oszukal...A "ogrodnik" wyrok za jego walki odsiaduje i udajmy że nikt nic nie wie nikt nikogo nie widział...

Ma nagrane gdzie to wiertło u bimbrownika ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Poseł na Sejm RP Szymon Pogoda
REKLAMA 1,5% dla Klekusiowa