~~Makowy Szczypiorek napisał(a): Jaki temat by nie poruszyć ,hejterzy już są gotowi do ataku,najmądrzejsi we wszystkim, i co ciekawe,przeważnie są to te same osoby.
Szczypiorek , czy mnie również zaliczasz do hejterów ?
Podpisywałem kiedyś się ... chamski chadziar , bo Hegemon mnie tak ochrzcił , ale Pannazdzieckiem bardziej mi pasuje . Na palcach jednej ręki mógłbym wymienić wszystkichijednego hejtera na Bolcu ... intelektualnie siedzę tutaj już ładnych parę lat .... chyba nawet dłużej niż Benek ze swoim " W samo południe " ... ale mniej niż Kazimierz i Łemem :D
Ufam jednak , że jako podpisujący się zawsze dualnością seksualną ... nie będę nazwany hejterem ... Szczypiorek :)
Jak wspomniałem nie znam się na nauczaniu , ale Pani Rzeuska jest mecenasem i bardzo inteligentną Kobietą . Mecenas to tytuł , jak magister i nie ma nic wspólnego z cyckami ... chodzi nie o formę a treść .
Szanuję treść i formę , ale jeśli mam dokonać wolnego wyboru boga Jahwe z Mondrej Książki , to wolę już intelekt Pani Rzeuskiej .
Właśnie nauczyłem Radka i Kasię , moje dzieciaki , że ... je kocham ... pomimo pandemii głupoty , przyszły odwiedzić starego ... he he he :)
Stwórco ... dziękuję :) Wciąż mają poczucie humoru , jak mój wnuczek Wojtas . Ciekawym , jak Kacha nazwie moją wnuczkę , ale nie będę dzwonił ... poczekam aż się pochwali ... cierpliwość to inwestycja :)
Nauczanie w czasie epidemii polega na okazywaniu uczuć i emocji , przesyłaniu informacji i wiedzy . To cztery elementy , jak woda , ziemia , powietrze i wiatr . Wiatr i powietrze to w zasadzie to samo , ale informacja o tym jak jest ... jest wartością bezcenną . Bo to jest właśnie Stwórca - INFORMACJA . Żaden tam powalony kosmita Jahwe , albo inni bogowie przeszłości , żeby nie gadać o Allachu ...
... myślę , że dobrze nauczyłem swoje dzieciaki ... po owocach poznaję :D