PanM napisał(a): Do więcej i mniej rozgarniętych. Do najbardziej tępych i tak to nie dotrze więc im ta wieża jest najbardziej potrzebna.jeżeli twierdzisz że promienie słońca są najbardziej jadowite to chyba sam jesteś mniej rozgarniety,tj witamina D najbardziej potrzebna do życia bez niej choroby i zgony.
Czy w Wykrotach będzie wieża przekaźnikowa czy nie to emisja fal 5G jest i będzie.
Ta wieża to tylko przekaźnik. Jak nie tam to zbudują gdzie indziej. Żal wam że sąsiad zarobi ?
Wszelkiego rodzaju fale i promieniowania są i będą wszędzie i zawsze. Zaczynając od promieni słonecznych , które są najbardziej " jadowite ". Telefony , radia , TV i wszelkie nośniki niewidzialnych przekazów to jakieś tam promieniowania.
Dzisiaj 5G a za jakiś czas będzie 10 h i to jest tylko wyznacznik postępu.
Ciemny lud musi mieć na kogo skakać z pazurami bo nic innego nie potrafi. Dawniej palił na stosie " czarownice " dzisiaj protestuje przeciw postępowi.[img=1589613587_ff6ebfq.jpg]
Zastosowana autokorekta
~~Zielononiebieska Mina napisał(a): Przemo zainstalowałeś sobie solary na dachu , skoro energia Słońca jest taka szkodliwa , to po WUJ to zrobiłeś ? Promieniowanie mikrofalowe rozwala komórki ludzkiego organizmu od środka . Promieniowanie mikrofalowe jest również w promieniach Słońca , ale warstwa ozonowa Planety chroni nas przed tym ... pomijając inne czynniki ochronne.
Powiedz mi , jakim trzeba być dziwny czlowiek em i mordercą , aby mikrofalówkę na cały świat otworzyć ? Pod ochronną warstwą atomów Stwórcy ?
~~Stalowy Niecierpek napisał(a):~~Zielononiebieska Mina napisał(a): Przemo zainstalowałeś sobie solary na dachu , skoro energia Słońca jest taka szkodliwa , to po WUJ to zrobiłeś ? Promieniowanie mikrofalowe rozwala komórki ludzkiego organizmu od środka . Promieniowanie mikrofalowe jest również w promieniach Słońca , ale warstwa ozonowa Planety chroni nas przed tym ... pomijając inne czynniki ochronne.
Powiedz mi , jakim trzeba być dziwny czlowiek em i mordercą , aby mikrofalówkę na cały świat otworzyć ? Pod ochronną warstwą atomów Stwórcy ?
Nawet jakbyś tego swojego kotleta przyłożył do anteny na maszcie to nawet by ci się nie zagrzał. Byle mikrofalówka ma moc 600-800W a nadajnik na maszcie max 40W.
~~Zielononiebieska Mina napisał(a): Przemo zainstalowałeś sobie solary na dachu , skoro energia Słońca jest taka szkodliwa , to po WUJ to zrobiłeś ? Promieniowanie mikrofalowe rozwala komórki ludzkiego organizmu od środka . Promieniowanie mikrofalowe jest również w promieniach Słońca , ale warstwa ozonowa Planety chroni nas przed tym ... pomijając inne czynniki ochronne.
PanM napisał(a):~~Zielononiebieska Mina napisał(a): Przemo zainstalowałeś sobie solary na dachu , skoro energia Słońca jest taka szkodliwa , to po WUJ to zrobiłeś ? Promieniowanie mikrofalowe rozwala komórki ludzkiego organizmu od środka . Promieniowanie mikrofalowe jest również w promieniach Słońca , ale warstwa ozonowa Planety chroni nas przed tym ... pomijając inne czynniki ochronne.
Solary to są w solarium.
Panele fotowoltaiczne przejmują na siebie fotony i przetwarzają je na czystą energię.
Mikrofalówka w domu i alternator w aucie emitują więcej promieni. Ponad to fale i tak są wszędzie. Słupy to tylko przekaźniki a nie smażalnia kotletów.
Osoba jest tak głupawa że smugę kondensacyjną samolotu pasażerskiego nazywa zamachem na ludzkość.Gdyby świat musiał słuchać takich filozofów niemożliwe by było nawet zastosowanie koła po wynalezieniu bo przecież tylu ludzi pod nimi ginie.
Niestety tępi sami się rodzą. Żal mi osoby ale nic na to nie poradzę.
qwax_ napisał(a):PanM napisał(a):~~Zielononiebieska Mina napisał(a): Przemo zainstalowałeś sobie solary na dachu , skoro energia Słońca jest taka szkodliwa , to po WUJ to zrobiłeś ? Promieniowanie mikrofalowe rozwala komórki ludzkiego organizmu od środka . Promieniowanie mikrofalowe jest również w promieniach Słońca , ale warstwa ozonowa Planety chroni nas przed tym ... pomijając inne czynniki ochronne.
Solary to są w solarium.
Panele fotowoltaiczne przejmują na siebie fotony i przetwarzają je na czystą energię.
Mikrofalówka w domu i alternator w aucie emitują więcej promieni. Ponad to fale i tak są wszędzie. Słupy to tylko przekaźniki a nie smażalnia kotletów.
Osoba jest tak głupawa że smugę kondensacyjną samolotu pasażerskiego nazywa zamachem na ludzkość.Gdyby świat musiał słuchać takich filozofów niemożliwe by było nawet zastosowanie koła po wynalezieniu bo przecież tylu ludzi pod nimi ginie.
Niestety tępi sami się rodzą. Żal mi osoby ale nic na to nie poradzę.
PanieM, jest Pan idealnym przykładem na to, że ludziom nie przybywa rozumu wraz z wiekiem (chociaż pewnie Pan tak uważa) ;)