~~Stalowy Niecierpek napisał(a):~~Szaroczarna Fasola napisał(a):~~Stalowy Niecierpek napisał(a):~Ołowianoszary Zaślaz napisał(a): O zapomniał Lisa Lisice z Panoramy , Kreskę ,Tedle i cala Elite .Ale jak Lis śpiewał Tuskowi sto lat pamiętam ? . Całe media były POmylencuw TVP, TVN ,wszystkie tylko Polsat trochę neutralny był .I to wtedy było OK .O złodziejstwie PO to pisano wtedy tylko w NIEZALZNEJ.pl i Wpolityce.pl .POmylency to dzisiaj zachodzą w głowę jak Komoruski przegrał wybory mając wszystkie media w rękach .
Zwisa mi to twoje peło.
To że peło kradło nie znaczy że pis ma kraść więcej. Jedni i drudzy to złodzieje. Ale peło chociaż nie występowało przeciw narodowi tak jak robi to pis.
Zgadza się, PełO nie występowało przeciw narodowi niemieckiemu. A ten przebrzydły PiS występuje. I o to jest ten ból, i wrzask.
Jesteś niemcem?
Bo pis występuje przeciw narodowi polskiemu i to zbrojnie.
Taką organizacje już kiedyś przerabialiśmy. Nazywała się WRON.
~~Szaroczarna Fasola napisał(a):~~Stalowy Niecierpek napisał(a):~~Szaroczarna Fasola napisał(a):~~Stalowy Niecierpek napisał(a):~Ołowianoszary Zaślaz napisał(a): .
Łżesz, czerwony pajączku. A za łgarstwa i pomówienia trafia się pod sąd. Paniał?
Grozisz mi?
~~Stalowy Niecierpek napisał(a):~~Szaroczarna Fasola napisał(a):~~Stalowy Niecierpek napisał(a):~~Szaroczarna Fasola napisał(a):~~Stalowy Niecierpek napisał(a):~Ołowianoszary Zaślaz napisał(a): .
Łżesz, czerwony pajączku. A za łgarstwa i pomówienia trafia się pod sąd. Paniał?
Grozisz mi?
A to "paniał" to ci po ruskich "przyjaciołach" zostało? To pewnie i czerwoną legitymację jeszcze w szufladzie trzymasz.
Horus napisał(a): ''Jeśli kiedykolwiek jakaś forma rządu stanie się niebezpieczna dla tych celów, prawem narodu
będzie zmiana lub obalenie rządu i powołanie nowego, który oprze swoje podstawy na takich
zasadach oraz zorganizuje swoją władzę w taki sposób, który naród uzna za najwłaściwszy
dla zapewnienia sobie bezpieczeństwa i szczęścia. "
to jest w tym najlepsze ale czy znasz społeczność czy naród który kiedykolwiek w dziejach zrobił to nie tyle skutecznie co na trwałe?
zabranie władzy jednym wiąże się jednocześnie z oddaniem jej innym...
cytujesz fragment deklaracji narodu który za swojego pierwszego prezydenta wybrał masona ...
czy powiesz że ponad wszystko działał na rzecz społeczeństwa? ...na rzecz narodu?
ja uważam że ponad wszystko dbał o korzyści loży ...inaczej mówiąc kolesi ...
ten stan trwa do dzisiaj ...