Horus napisał(a): ~~Szafranowa Psianka napisał(a):
o tym nie słyszałeś ale czytałeś (nie piszesz gdzie) o ''domenie fallusa) ...:]
czytaj więc poważne publikacje a nie jakichś ''znawców'' jak ich określasz nie podając równocześnie nazwisk...
ale jak piszesz sam - ''cham ,dupek i prostak'' co może o tym wiedzieć ...
co ty tu kmiocie wciągasz w swoje prywatne ''szambo'' bolecnautów i bolecnautki ?
przecież wszyscy cię ''olali'' ...hahaha
i nie pisz ze jesteś ''hetero'' bo również sam pisałeś '' spałem z rychem'' a więc bliższy jest ci biseksualizm ...
może dlatego z braku płci odmiennej i braku rycha który był ''zszedł'' twoje poszukiwanie ''katharsis'' zaprowadziło cię do burdeliku...hahaha
więc kiedy nie masz kasy na te ''poszukiwania'' :] czytaj Czechowa...
No piękny elaborat :) Miło Pannie jest , że bywa cytowana ... szkoda tylko , że przez Głupią Papugę :)
Ale analizę tekstu zacznijmy od początku ....
" domena Fallusa " . Za czasów Świętej Inkwizycji i stwierdzenie , że taka myśl pojawiła się w Watykanie wisiał bym na krzyżu już przed urodzeniem . Tacy znafcy historii , tropiciele pedofilów wśród proboszczów niczym się nie różnią od tropicieli wiedźm w średniowieczu ... daj dwa zyle , daj dwa zyle , a pokażę czarownicę :D
" znafcy " właśnie odstawili Czerniaka na boczny tor . Dla mnie właśnie wchodzi na brakujący mi siódmy Autorytet . Wakat zapełniony i Izba lekarska mnie i Czerniakowi może skoczyć . Damy radę . Dlatego Go skasowali , bo jest niepokorny . Twoja nie pokora Głupia Papugo , to klasa zwykłej zadymy na wiejskiej zabawie ... taki maluch przy Mercedesie z tytanu ... zwany Horusem Bolca :D
" cham ... itd " Proszę Cię Bracie Zakonny , przypomnij starej Pannie kiedy to przystąpiłem ostatnio do spowiedzi ? Bo ja nie pamiętam . Nie pamiętam kiedy to klęczałem przed spowiednikiem ostatnio , ale pamiętam , jak spowiadałem się na Bolcu publicznie , albowiem przed Stwórcą nie można się ukryć . Energia , która nieustannie tworzy Wszechświat zna również Twoje czyny Głupia Papugo . Ale skoro nakazałeś mi Bracie Zakonny taką pokutę ... to jak Różaniec . Ja " cham i prostak , de.bil i kmiot " zwracam się do szacownej redakcji Świadomości Głupiej Papugi o wybaczenie , że ośmielam się dyskutować :D
" szambo " Tu zdania są dyskusyjne . Otóż na Twe zlecenie tchórzu , donosicielu i zdrajco Szacowna Redakcja Bolca wysłała Pannę na banicję , bez możliwości powrotu , ale jako żywo Kazimierz nigdy nie pytał Panny " po co ta mowa nienawiści ? " A Falco - ...lco był pytany . Są na to dowody :)
" olali " Ten , który klepie Cię po plecach nie jest przyjacielem. Prawdziwych poznaje się w biedzie , Głupia Papugo :)
" hetero " to spróbuj mnie przytulić Głupia Papugo :D
" spałem z Rychem " Tak , to prawda , obaj byliśmy tak nawaleni , że nie pamiętam , kiedy się obudziłem . Dzisiaj już Rycha nie ma , ale bardzo Cię proszę ... kochałem mego Przyjaciela , za dobro , jakie mi kiedyś uczynił . kiedy byłem w biedzie . Kiedy On był w biedzie odwdzięczałem się jak mogłem ... bardzo Cię proszę Głupia Papugo ... możemy gadać na dowolne tematy , ale Artur , Sentinel i Rycho , to temat tabu Głupia Papugo . Jesteś Reptilem i nic nie wiesz o emocjach . Wszędzie widzisz wydumane zło prdalstwa i pedofilii . Tak programują Cię egregory Czechowa :D
" katharsis " Nie wiem , co tam Ciocia Wiki pisze , ale moja Iskierka Stwórcy w prawej górnej komorze serca , zaraz obok dwóch stentów jakie posiadam podpowiada mi , że to oczyszczenie z negatywnych emocji . Ludzie włóczą się po psychoterapeutach , ezoterykach , szarlatanach , a wystarczy tylko wsłuchać się w Iskierkę Stwórcy . Lekarstwo bywa różne ... długoletnia profilaktyka oparta na psychotropach , dzika adrenalina na skraju przepaści , zajadanie problemu , albo ponura obojętność na rzeczywistość . Są też inne zapewne sposoby na oczyszczenie świadomości , o których Panna nie ma pojęcia , ale Panna wybrała usługę Córy Koryntu o imieniu Lenka . I w publicznej spowiedzi się przyznała uznając Tą Istotę za własne " Katharsis "
Może powinieneś Głupia Papugo oprócz Onetu i Czechowa poczytać również Umberto Eco , szczególnie " Imię róży " , nie mówiąc o Bułhakowie
Recenzję elaboratu Falco - ...lco vel Horusa - bambusa , alias Głupiej Papugi uważam za skończoną .
Reasumując , robię to nie ze złośliwości , a jedynie dla rozrywki :) Panna lubi czytać i pisać , tak mnie uczono . A epizod Czerniaka w Zomo , jest bez znaczenia . Jestem pewien , że nikogo nie spałował . Zaczynali jakiś rok temu przyszywać Czerniakowi łatkę zomowca , maczał w tym palce jeden z mych Autorytetów Michalkiewicz i zastanawiam się właśnie , czy aby nie pogonić do budy , ale to może być flinta w flincie , jak mawiał Łysiak ... dwóch prawych medialnie przeciwko sobie . Poczekamy , zobaczymy . Co nagle , to po djable.
Czerniak ma rację . Depopulacja w wydaniu Bila Geitsa , dobroczyńcy ludzkości , filantropa i właściciela porażki systemu okna , który biegnie nam na ratunek z obowiązkową szczepionką na koronaświrusa , za trzysta dolarów , reklamowaną przez nibypolskie szumowidła , może się nie wydarzyć , o ile zaczniemy słuchać takich jak Czerniak , zamiast głupich ścierwomedialnych papug .
Dobranoc mówi Panna :)
Zastosowana autokorekta