~~Ochrowy Limnantes napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):PIS-PO-PRL napisał(a): :D
Wtedy były by tutaj tylko właściwe tematy ... np . " Jak można jeszcze dop...ierdolić Kościołowi ? " :D
... a ja tak lubię Bolec.Info :)
Piotrze.
Masz wnuka ,pójdzie do przedszkola ,tam na takich jak on czeka ksiądz pedofil .Jak go zgwałci to co powiesz ?
Bóg tak chciał ,wola nieba , czy obetniesz zbokowi jaja ?
Niechby hipotetyczny spróbował . Mam z Wnusiem dobry kontakt , a jego Matki nie chrzciłem , więc nie ma konieczności służalczego uczestnictwa w ceremoniale . Niech qurwa dotknie , to nawet Stwórca się zdziwi moim okrucieństwem , choć łagodnym człowiekiem jestem :)
Pannazdzieckiem napisał(a):
Szczerze powiedziawszy Peerelu , to nie wiem dlaczego System Cię wyrzuca , ale mogę spytać moich dwóch kumpli od serwerów ... jeśli chcesz ? :)
Horus napisał(a):
kobiet ,dziewcząt jest też całkiem sporo a tych naszych rodzimych ''narodowców'' jest jak kot napłakał...
PIS-PO-PRL napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):
Jak się będą te dziołchy wykruszać w takim tempie, to już niedługo siły się wyrównają :D
spokojnie ..przyjdą nowe...
;)
~~Posiwiała Katalpa napisał(a):Horus napisał(a):
pójdziesz w takim marszu który staje się celem dla bandy zwykłych bandytów rzucających w tłum kamienie czy race?
nie obawiasz się o zdrowie rodziny?
pójdziesz w tłumie gdzie jakiś reporter stanie między nim a tymi bandytami?
chcesz ryzykować postrzałem?...
wszak Policja strzela a jak wieść gminna niesie ''bóg kule nosi'' ;)
Kmiocie ty chodzisz w takim tłumie. To ten twój tłum rzuca kamieniami i butelkami. To ten twój tłum wrzeszczy wulgaryzmy nad głowami własnych dzieci. Antifa ci pasuje? Tobie się podobają prowokatorzy bo sam jesteś z nich najgorszy.
W Marszu Niepodległości brało udział kilkadziesiąt tysięcy osób, a wcześniej prawie 200 000. Te twoje tłumy by czapkami nakryli. To jest siła. również siła rodziny, bo i dzieci były na tym marszu. To , że kilkaset osób na taką liczbę wszczęła burdy to nic nowego. Możesz teraz szczekać na takich, ale ten tłum patriotów również stanie w obronie rodziny i kościoła. Ty jako nadworny kmiotek prowokator możesz się dalej masturbować, nikogo mądrego to nie obejdzie. Strajki Kobiet już spadły, a Marsz Niepodległości będzie dalej co roku i ty tego nie jesteś w stanie zapluć. Twój ślinotok ci nie wystarczy.
Horus napisał(a): świetnie...
przyda się trochę świeżego powietrza...
nie lubię smrodu ...
Zastosowana autokorekta