Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
9 marca 2025r. o 15:45
ja?...zaczepki?
przypomniałem ci tylko jeden z wielu twoich własnych postów...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
9 marca 2025r. o 15:48
~~Pragnia błękitna napisał(a): Określić Lucjana wiejskim chamem jest słuszne. Bo zamieszkuje wieś a ilość jego chamskich komentarzy z wulgarnymi wyzwiskami mówi resztę .

Podaj jeden mój komentarz z wulgaryzmami. Ciebie nazwać miejskim menelem to obraza dla meneli . Serdecznie Pozdrawiam

Dopisane 09.03.2025r. o godz. 15:48:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ja?...zaczepki?
przypomniałem ci tylko jeden z wielu twoich własnych postów...;D

Ja odpowiedziałem jednym z twoich wyzwisk .
9 marca 2025r. o 15:59
łżesz jak ''bura suka''...;D
ty masz to we krwi ...odziedziczone po genach...;D

nie znajdziesz tu łgarzu nawet jednego mojego wpisu w którym bym cię nazwał ''bydlakiem''...
oczekujesz postów ze swoimi wulgaryzmami?
ja mogę je wkleić bez problemu ...;D

myślę gościu że ty masz ze sobą poważny problem bo przerost prostaty zaatakował ci już to co u ludzi zdrowych-takich jak ja- ośrodek odpowiadający za myślenie...
tak jak ty się tu zachowujesz może się zachowywać tylko głupiec...;D
14240
M21W2
9 marca 2025r. o 16:11
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): łżesz jak ''bura suka''...;D

nie znajdziesz tu łgarzu nawet jednego mojego wpisu w którym bym cię nazwał ''bydlakiem''...

myślę gościu że ty masz ze sobą poważny problem bo przerost prostaty zaatakował ci już to co u ludzi zdrowych-takich jak ja- ośrodek odpowiadający za myślenie...

Zostawię to bez komentarza, Przygotowanie , Jaśminowcu . Biegusien na policję oszuście forumowy .

Dopisane 09.03.2025r. o godz. 16:07:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): łżesz jak ''bura suka''...;D

Zostawię to bez komentarza, Przygotowanie , Jaśminowcu . Biegusien na policję oszuście forumowy .

Dopisane 09.03.2025r. o godz. 16:10:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): łżesz jak ''bura suka''...

Jęczysz jak " zbity kundel"

Dopisane 09.03.2025r. o godz. 16:11:

Miłego wieczoru Januszku.
14240
M21W2
9 marca 2025r. o 17:18
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): po co te nerwy Lucusiu?
jeszcze tu ''zejdziesz'' ...hahahahaha

zostawisz bez komentarza?...a co możesz zrobić w świetle własnych chamskich wpisów jakie ci tu wklejam i zawsze będę wklejał...
no to teraz ruszaj do konta ...
zabierz ze sobą nieuku słowniczek ortograficzny i jakiejś gramatyki ...chociażby podstaw...;D

Miłych snów nikczemniku , podłóż kapownik pod pusty łeb .
~~wystarczy nie kraść niezalogowany
wczoraj o 12:57
Funkcjonariusze Centralnego Biura Antykorupcyjnego weszli dzisiaj do pomorskich jednostek NSZZ Solidarność i zabezpieczyli dowody w śledztwie dotyczącym korupcji. Zawiadomienie dotyczy popełnienia przestępstwa, polegającego na żądaniu korzyści majątkowej wielkiej wartości w zamian za przyznanie armatorom dotacji na zakończenie działalności związanej z rybołówstwem morskim na Bałtyku oraz powoływaniu się przy tym na wpływy w instytucji państwowej.
~~Ciemnożółty Nachyłek niezalogowany
wczoraj o 15:09
~~wystarczy nie kraść napisał(a): Funkcjonariusze Centralnego Biura Antykorupcyjnego weszli dzisiaj do pomorskich jednostek NSZZ Solidarność i zabezpieczyli dowody w śledztwie dotyczącym korupcji. Zawiadomienie dotyczy popełnienia przestępstwa, polegającego na żądaniu korzyści majątkowej wielkiej wartości w zamian za przyznanie armatorom dotacji na zakończenie działalności związanej z rybołówstwem morskim na Bałtyku oraz powoływaniu się przy tym na wpływy w instytucji państwowej.

Za chwilę będzie :) "Sztandar Solidarności wyprowadzić" i zmienią nazwę na? Solidarni z byłym PISim nieRządem? :) nie posłuchali Wójtowej z Brzeszcz "Wystarczy nie kraść" i ? "To nam się należało" teraz jedynie program CELA + :)
wczoraj o 17:22
banda oszustów na czele ze swoim przewodniczącym...
co na to Piotruniu Duduniu?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza