Horus napisał(a): więc trzymaj ją krótko...:]
a jak już ją otwierasz to do swoich ...rychów ,mirów i natasz...hahaha
aha..i słonika który ostatnio przesiaduje z jakąś przyjaciółką o malinowym nosie...
kto wie?...może i u niej odnajdziesz swoje''katharsis''...hahaha
I kto tu jest plotkarzem , dziwkarzu ?. Niech sobie Słoniu przesiaduje z kim chce wszak ponoć żyjemy w wolnym kraju. Nie Tobie oceniać Innych ... no chyba , że po Głupiej Papudze , Horusie czas na Jahwe. Czyżbyś zapisał się do Świadków Jehowy ... bogu ? :D
ps. Mira i Nataszy jeszcze nie znam , opisz proszę te postacie . Jezus mawiał " cokolwiek uczyniliście najmniejszym braciom moim , mnieście uczynili "
Pytanko brzmi tak , postawiłeś kiedyś Słoniowi piwo BOGU ? A mi Słoniu postawił , bo kiedy mam to jak Jezus się dzielę , a kiedy nie mam to proszę o wsparcie dwunastu apostołów . Ty BOGU gdybyś żył w czasach Jezusa , to nawet Judasza byś zdradził za trzydzieści srebrników , nie mówiąc o Jezusie :D
No to gadaj , jak wygląda Miro i Natasza ... skoro widziałeś , albo morda w kubeł w odniesieniu do mej skromnej osoby ... i kilku jeszcze Bolecnautów. Bo Ci tą mordę ktoś w końcu rozplaszczy ... ja dałem sobie spokój ... po cholerę mam się kopać z koniem , ale gdybyś znalazł w sobie jutrzenkę bohaterstwa , to służę na udeptanej ziemi otwartą przyłbicą ... tchórzu