#Pannazdzieckiem nieaktywny 6 września 2020r. o 21:49
Żeniszek , gadasz jak szumowidło :D Czyżby ta sama profesja ? :D Eskulap mawiał , " przede wszystkim nie szkodzić " :)
I nie strasz mnie niepewną przyszłością , bo przyszłość zawsze jest niepewna , można się przyzwyczaić :)
No chyba , że jasnowidzem jesteś :
Ja podobnie , jak Bosy nie jestem specem od wirusów , ale ponieważ mam taką alkoholiczną manię ... ciągotki do wiedzy , nie mylić z dupą :) To śmię twierdzić , że łżesz , jak pies Żeniszek . Skoro znasz masę zarażonych i tych , co odeszli , to choćby jedno nazwisko w regionie , abyśmy mogli kondolencje złożyć , albo wyrazy współczucia .
Dobranoc w świecie PLAN ... demi NWO :)
... nota bene , czy wiesz , co oznacza słowo depopulacja ... Żeniszek ?
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Złotordzawy Żeniszek napisał(a): Wybór jest prosty - higiena, maseczki, albo niepewna przyszłość i kolejne narzucone odgórnie ograniczenia.
A nakaz noszenia maseczek to nie jest "narzucone odgórnie ograniczenie"??
Jakie będzie następne? Zakaz wyjścia z domu?
A mógłbyś się odnieść do sytuacji z Holandii i Norwegii?
To głupota rządzących, czy pierwsze objawy zdrowego rozsądku??[img=1599423183_nzi17su.jpg] [img=1599423362_6kinmd3.jpg]
„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii.
~~Złotobrązowa Lawenda niezalogowany 8 września 2020r. o 8:02
Według danych NIZP-PZH[1] w sezonie jesienno-zimowym (1.09.2019-30.04.2020) na grypę i choroby grypopodobne zachorowało 3 769 480 osób. Zauważalna jest zwiększona liczba hospitalizacji (16 684). Jest ona o 5,8% większa w porównaniu do poprzedniego sezonu. W tym roku za znakomitą większość zachorowań odpowiada wirus typu A. Wirusy typu B odpowiadały jedynie za 5% zdiagnozowanych zachorowań. Odnotowano 64 zgony z powodu grypy i jej powikłań, jednak estymacje na podstawie europejskich danych z FLUMOMO[2] wskazują, że w Polce co roku z powodu grypy umiera ok. 6500 osób powyżej 65 roku życia co oznaczałoby bardzo duże niedoszacowanie danych publikowanych w Polsce.
Czy równie nieprawdziwe informacje otrzymujemy w związku z koronawirusem?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.