Bernard napisał(a):~~Ognistorudy Pomidor napisał(a):~Pistacjowy Zaślaz napisał(a): Super pomysł.
że co? trzeba być super tępakiem, żeby nie wiedzieć które to lewo a które prawo...i sprawiedliwość:D
Trzeba być super tępakiem, żeby obrażać ludzi, którzy mają problem z kierunkami. A mnóstwo ludzi je ma.
~~Złocistobrązowa Miesiącznica napisał(a): Nie odróżniam prawej od lewej i wcale mi to nie potrzebne. W szkole byłam zawsze ze średnią powyżej 5,0 i prawa ani lewa strona nie robiła tu różnicy. Nie da się tego NAUCZYĆ. Poza tym jadąc gdziekolwiek nie używam w życiu skręcania w prawo czy ,ewo, a skręcania na Wrocław, na Jelenią itd. Jadę do celu, a nie w kierunku. Uważam że nazwanie mnie tępakiem pomimo znajomości 4 języków w tym japońskiego jest obrazą.
~~Ziemistoszara Forsycja napisał(a):~~Złocistobrązowa Miesiącznica napisał(a): Nie odróżniam prawej od lewej i wcale mi to nie potrzebne. W szkole byłam zawsze ze średnią powyżej 5,0 i prawa ani lewa strona nie robiła tu różnicy. Nie da się tego NAUCZYĆ. Poza tym jadąc gdziekolwiek nie używam w życiu skręcania w prawo czy ,ewo, a skręcania na Wrocław, na Jelenią itd. Jadę do celu, a nie w kierunku. Uważam że nazwanie mnie tępakiem pomimo znajomości 4 języków w tym japońskiego jest obrazą.
Nie myl inteligencji z wykształceniem..... Prosty chłop / rolnik/ robotnik itd., nie musi być wykształcony ale może być bardzo inteligentny i odwrotnie.