~~Poziomkowy Moszenki niezalogowany 24 października 2020r. o 21:17
Do obu stron sporu ,zostawcie ten spór na później ,teraz wszyscy jesteśmy zagrożeni ,jeśli pod pozorem szczepienia na covid 19 wstrzykną nam do ciał przygotowany płyn to nie będzie już dla was znaczenia , jest aborcja czy jej nie ma , bo nas już nie będzie, bo o to w tym wszystkim chodzi od początku .Jest tyle dokumentów i dowodów że trzeba być ślepym aby tego nie widzieć .Dzisiaj w nocy banda czworga ( PIS ,PO ,SLD , PSL ) na polecenie globalistów przegłosowała ustawę pozwalającą na przymusowe szczepienia .
~~Ciemnoniebieska Malwa niezalogowany 24 października 2020r. o 21:37
Jak wcześniej wspominałem a dla tych co nie pamiętają przypomnę : inżynieria społeczna ma na celu wychować społeczeństwo bezgranicznie posłuszne władzy i jej poleceniom ! Chodzi o zgięcie karku niepokornym ! Dzisiaj maseczka ( symbol niewolnictwa) , jutro nakaz rodzenia dzieci upośledzonych, pochodzących z gwałtu itp. Pojutrze nakaz chipowania , ....
Prorokiem nie jestem ale krok po kroku sprawdzają się moje przewidywania !
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.