~~Brudnozielony Lilak napisał(a): Ciekawe jak długo umiera i jak cierpi kiedy urodzi się niepełnosprawne, moja córka cierpi już 2 lata i pewnie pocierpi jeszcze z rok może dwa - nie ma dla niej ratunku, przy okazji cierpi moja żona (calkowicie oddana opiece nad chorym dzieckiem), ja(pracujący po 16-18h na dobę by zapewnic możliwości paliatywnego leczenia), pozostale moje dzieci (ktore odczuwają ze nie są tak kochane jak niepełnosprawna córka, dla których nie mamy czasu)
My mogliśmy podjąć decyzję o aborcji - nie zrobiliśmy tego - co dziennie przepraszamy naszą córkę za to, że cierpi - przez nas.
Od Państwa otrzymujemy 2050 + 500 miesięczne koszty utrzymania tylko jej to około 12000 -
Tak jak pisałem żałujemy że skazaliśmy nasze dziecko na cierpienie - tak to my je skazaliśmy nikt inny nie PIS nie Kościół - MY to nasza wina.
Po wyroku wina będzie tylko i wyłącznie PISU - powinni odpowiedzieć za każde dziecko które latami w męczaeni czekać będzie na śmierć.....
Po co pisać takie głupoty przez takich jak ty jeśli to prawda co piszesz podaj imię nazwisko i nr konta chętnie wspomogę .Czy jesteś tylko głupkiem który chce zabłysnąć takim tekstem.Ujawnij imię nazwisko chętnie pomogę. Jeśli jesteś durniem który chce podnieść atmosferę i coś ugrać to dla mnie jesteś debi...m