Zastosowana autokorekta
~~Zielonkawobłękitny Tojeść napisał(a): "Męczą mnie powoli rozmowy z moimi znajomy w wieku moim lub młodszym"
A dlaczego zabraniasz innym mieć inne zdanie ? Dlaczego Ci co mają inne zdanie niż Ty panie Łętowski są według Ciebie gorsi?
Przeczytałem co napisałeś i doszedłem do wniosku jak bardzo musisz się męczyć ze swoją nienawiścią do inaczej myślących i jak strasznie nienawidzisz pis-u. Nie szkoda życia?
Bernard napisał(a):~~Zielonkawobłękitny Tojeść napisał(a): "Męczą mnie powoli rozmowy z moimi znajomy w wieku moim lub młodszym"
A dlaczego zabraniasz innym mieć inne zdanie ? Dlaczego Ci co mają inne zdanie niż Ty panie Łętowski są według Ciebie gorsi?
Przeczytałem co napisałeś i doszedłem do wniosku jak bardzo musisz się męczyć ze swoją nienawiścią do inaczej myślących i jak strasznie nienawidzisz pis-u. Nie szkoda życia?
Nadinterpretujesz...
Nikomu nie zabraniam mieć innego zdania. Nie uważam, że ludzie mający inne zdanie są gorsi. Staram się zrozumieć ludzi myślących inaczej niż ja. Nie nienawidzę również PiS-u. Ba, znam nawet ludzi w tej partii, których lubię i szanuję!
Nie lubię i nie chcę tego, co PiS robi z tym krajem i Polakami.
~~Zielonkawobłękitny Tojeść napisał(a): Panie Łętowski , mam wrażenie , że przechodzi Pan andropauzę, bo zapomina Pan o prawdziwych wartościach a czuje pan lekkie podniecenie młodymi!! Niedobrze , to jeszcze jest karalne!!Mordowanie państwa POLSKIEGO trwa od lat z większym bądź mniejszym skutkiem , ostatnio siła się zwiększyła dzięki takim śmie.... jak boni ,lewandowski,thun,adamowicz,fotyga,sikorski,halicki,hiubner,belka,kopacz miler ,spurkowa arłuk wszyscy oni są skorumpowani i doskonale Pan o tym wie!! Tylko dlaczego Pan o tym nie pisze???PIENIĄŻKI!?!?!?!? Nazwiska pisane celowo, nie mam do czegoś takiego szacunku!!!!