~~Żółtoszara Hutujnia napisał(a): CZLOWIEKU , to tez nie wiesz, ze PIS, PO .... i cala reszta dalej wzieta tych ze partii , to MALE PIKUSIE do KOMUNY, ROZUMIESZ?
~~Różowy Len napisał(a):~~Żółtoszara Hutujnia napisał(a): CZLOWIEKU , to tez nie wiesz, ze PIS, PO .... i cala reszta dalej wzieta tych ze partii , to MALE PIKUSIE do KOMUNY, ROZUMIESZ?
Nie zrozumie. To trzeba przeżyć :|
No i wkrótce będzie miał czego chce. Wyzwoliliśmy się spod komuny radzieckiej, ale wpadniemy pod europejską. I obawiam się że ta radziecka to był pikuś. Owszem miała spore zapędy, ale skromne środki do ich realizacji. Dziś mamy już takie możliwości techniczne, że można zrealizować każdy zamordyzm.Jeszcze będzie jeden z drugim wnukom opowiadał jak to za PiS-u było dobrze :|
~~Płoworuda Jukka napisał(a):
I wylazło szydło a wora.
~~Różowy Len napisał(a):~~Płoworuda Jukka napisał(a):
I wylazło szydło a wora.
Niczego nie rozumiesz. To może dokładniej ci to naświetlę. Nie twierdzę że teraz pod PiS-em mamy raj. Nie jestem fanem tej partii, godzę się na ich rządy tylko dlatego ze nie ma żadnej sensownej alternatywy. I nawet przy takiej PiS-owskiej rzeczywistości, to co nas czeka, wygląda o wiele gorzej.
Pamiętasz może kilka lat temu na Sylwestra, jak grupy młodych opalonych obywateli, napadały w całych Niemczech na kobiety, a wszystkim dziennikarzom zakneblowano usta? Do tamtej pory myślałem że Niemcy to wolny kraj. Ta jedna sytuacja otworzyła mi oczy. A to dopiero początki "dobrodziejstw" Eurolandu.
Zastosowana autokorekta