Horus napisał(a):PanM napisał(a):Horus napisał(a): a gdzie to się podział twój ''kolega''?
znowu zszedł do ''podziemia''?
"
)
Nie pastw się nad Lucjanem.
skorn napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): Wreszcie tego Szmaciarza dosięgła ręka sprawiedliwości i odszedł w niebyt ,zawsze mówiłem ,że nadaje się na korek do dupy razem z tą swoją solidarnością .
A ty kto jesteś? Anonimowe ścierwo, które obrzuca inwektywami.
~~Bursztynowa Kostrzewa napisał(a):PanM napisał(a): To akceptuje i rozumie.
PaniM -intelektualisto ! Jak można z tobą rozmawiać na jakimś poziomie jak piszesz jak analfabeta. To są podstawy pisowni - pisze się nie "rozumię" ani "rozumie" tylko "rozumiem". Zapamiętaj.
skorn napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): Wreszcie tego Szmaciarza dosięgła ręka sprawiedliwości i odszedł w niebyt ,zawsze mówiłem ,że nadaje się na korek do dupy razem z tą swoją solidarnością .
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
A ty przygłupi faszysto chcesz się spotkać w 4 oczy .?
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):skorn napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): Wreszcie tego Szmaciarza dosięgła ręka sprawiedliwości i odszedł w niebyt ,zawsze mówiłem ,że nadaje się na korek do dupy razem z tą swoją solidarnością .
A ty przygłupi faszysto chcesz się spotkać w 4 oczy .?