Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

" LEWACCY PSEUDODZIENNIKARZE "

22258
#Horus nieaktywny
11 listopada 2020r. o 10:02
i właśnie dlatego nie tylko mi nie przeszkadza a wręcz cieszy że wielu tutaj zalicza mnie do ''lewaków''

serdecznie im za to dziękuję ...:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
11 listopada 2020r. o 11:16
Musisz się zdecydować, czy "lewak" to obraźliwe określenie, czy takie które cieszy i nie przeszkadza.

Bo nie wiadomo jak pisać teraz :D

PIS=PO=PRL
~~Srebrzystoczarny Sadziec niezalogowany
11 listopada 2020r. o 11:35
Też o tym pomyślałem :D. Dopiero co płakał, że Lucjan tak pisze o innych i jakie to straszne :D.
~~Malinowy Suchodrzew niezalogowany
11 listopada 2020r. o 11:37
Horus napisał(a): i właśnie dlatego nie tylko mi nie przeszkadza a wręcz cieszy że wielu tutaj zalicza mnie do ''lewaków''

serdecznie im za to dziękuję ...:)

Jeszcze kilka dni temu twierdziłeś że nie jesteś lewakiem a dziś się cieszysz.... Szybka zmiana.... Czegoś się wstydziłeś?
22258
#Horus nieaktywny
11 listopada 2020r. o 11:38
PIS-PO-PRL napisał(a): Musisz się zdecydować, czy "lewak" to obraźliwe określenie, czy takie które cieszy i nie przeszkadza.

Bo nie wiadomo jak pisać teraz :D

decyzję o tym pozostawiam innym...;)
dużo zależy od tego kto jest tym który takie określenia stosuje...;)

odpowiedz może sam sobie na to...
dlaczego mnie osobiście pisanie o mnie przez tego całego Lucjana jako ''komuchu'' czy ''lewaku'' nie rusza a kiedy ja określam go mianem ''solidarucha'' wtedy tu lamentuje w niebo ;) głosy ?

kompleks?
a może ma coś do ukrycia?
np. to że gdzieś na dnie szuflady sam ma ''czerwoną książeczkę''

KU PAMIĘCI...;)[img=1605091127_7kxt5hf.jpg]
14240
M21W2
11 listopada 2020r. o 11:45
PanieM nie wiem czy jesteś w stanie logicznie i merytorycznie odnieść się do tego co wkleję .

Po co komu historia? Pytanie takie zadają sobie pewnie często uczniowie zanudzani
nieciekawymi lekcjami historii w szkołach. Dorośli nie powinni ulegać podobnym
wątpliwościom. Całe doświadczenie człowieka opiera się na wiedzy o przeszłości – swojej
własnej, rodzinnej, lokalnej czy narodowej. Hasło „wybierzmy przyszłość” jest bałamutne i
bezsensowne. Bez pamięci człowiek jest bowiem nie wiadomo kim. Pamięć opiera się na
wiedzy o przeszłości, czyli historii jako minionej rzeczywistości. Słowo „historia” oznacza
jednak także ową wiedzę, przedstawianą nam przez zawodowych historyków, publicystów
czy nauczycieli. Jeśli przeszłość jest ważna dla teraźniejszości i przyszłości, to i wiedza
historyczna nie jest bez znaczenia. Ważne jest ile i jaką wiedzę historyczną posiadamy, a
także kto, w jakim duchu, i w jaki sposób ją przekazuje.
22258
#Horus nieaktywny
11 listopada 2020r. o 11:51
A TERAZ WKLEJ TO CO JUŻ RACZEJ NIE PO TWOJEJ MYŚLI...

MANIPULANCIE...

dawaj...
14240
M21W2
11 listopada 2020r. o 11:54
Januszu , Horusie , bardzo Ciebie przepraszam że nazywałem komuchem .

Wybacz wtedy nie wiedziałem że prostacki opluwacz i oszczerca to jest to , z każdym postem to udowadniasz .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo