~Herbaciana Pragnia niezalogowany 13 listopada 2020r. o 23:27
A czy młodzież jest czymś gorszym od 80 letniej babci? Ja dziękuję tym młodym ludziom, którzy interesują się tym co się dzieje i wyrażają swoje zdanie. Moja generacja w dupie miała politykę i mamy cyrk jaki mamy. Kinga
~~Pomarańczowoczerwona Trytoma niezalogowany 13 listopada 2020r. o 23:29
Ktoś bardzo brzydko podgotował i użył młodzież do celów politycznych. Przykre że stoi za tym ratusz.
Ps. czy tylko mi ten czerwony znak na dłoniach tych młodych dziewcząt kojarzy z raną na ciele nienarodzonego człowieka?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.