~~Tłuste koty napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobury Czarny napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zapinamy napisał(a): Matecki właśnie schyla się po mydło
Matecki w dwa dni schudł biedaczek 10 kilo, Gosek osobiście go ważył .
Tłuste kocury będą teraz masowo odpchlane i do schroniska. A tam nie karmią kawiorem.
No niektóre dadzą dyla do Orbana. A tam nie wiadomo jak karmią. Ponoć codziennie gulasz.
~~Nie ma pańskiego płaszcza napisał(a): I co mi pan zrobisz ? Biały dom ma nowego starego sojusznika. Psiory tupią kaczymi nóżkami aby się przypodobać. Może wierzą że ich pupil da im w Polsce władzę? Nie do wiary co się porobiło.
Jeśli ktoś nie daje wiary że z nieba może padać goowno to może się zdziwić. Sojusz Trump Putin to fakt.
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nie ma pańskiego płaszcza napisał(a): I co mi pan zrobisz ? Biały dom ma nowego starego sojusznika. Psiory tupią kaczymi nóżkami aby się przypodobać. Może wierzą że ich pupil da im w Polsce władzę? Nie do wiary co się porobiło.
Jeśli ktoś nie daje wiary że z nieba może padać goowno to może się zdziwić. Sojusz Trump Putin to fakt.
Tradycja Konfederacji Targowickiej - symbolu zdrady narodowej jest w Polsce niestety bardzo silna. PIS i Konfa to współczesna Targowica. Brak elementarnej godności, honoru i patriotyzmu - są w stanie płaszczyć się i poniżać na kolanach vs. Polska racja stanu. Hańba.
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nie ma pańskiego płaszcza napisał(a): I co mi pan zrobisz ? Biały dom ma nowego starego sojusznika. Psiory tupią kaczymi nóżkami aby się przypodobać. Może wierzą że ich pupil da im w Polsce władzę? Nie do wiary co się porobiło.
Tradycja Konfederacji Targowickiej - symbolu zdrady narodowej jest w Polsce niestety bardzo silna. PIS i Konfa to współczesna Targowica. Brak elementarnej godności, honoru i patriotyzmu - są w stanie płaszczyć się i poniżać na kolanach vs. Polska racja stanu. Hańba.
To raczej PO biegało do Brukseli donosić na Polskę. Jak to tu nie ma "praworządności".
To PO zablokowali kasę z kpo.
Na tej twojej wiosze gdzie mieszkasz , to masz jakiś okrojony internet , ocenzurowany , bo pie*rdo*lisz jak mały Dyzio .