~~Nadżółkły Bukszpan niezalogowany 23 listopada 2020r. o 21:14
"Policja (w tym także posiłki m.in. z Lwówka Śląskiego) skontrolowały praktyczne wszystkie pojazdy. Czasami wyglądało to dość komediowo - do auta, które wjeżdżało na parking, jeszcze zanim kierowca zgasił silnik, podbiegali policjanci, którzy prosili o pokazanie dokumentów."
I bardzo dobrze! Przetrzepać prawnie tą bolszewicką hołote.
#MissWiedzyUczuc nieaktywny 23 listopada 2020r. o 22:26
Kochani ta motoblokada to też strajk kobiet? Bo już się pogubiłam. Dotychczas więcej było mężczyzn niż kobiet w tym strajku a teraz? To jaki to strajk kobiet?Ja jestem kobietą i nie popieram tego strajku.Bo to przecież nie jest strajk kobiet. To strajk zwolenników zabijania dzieci nienarodzonych. Kto mądry to popiera?[img=1606166670_n4cdfea.jpg] Ludzie, którzy popieracie panią Lempart potraficie to zrozumieć?Czy wiecie kim jest ta pani?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.