Bernard napisał(a):
mi się .
~~Orzechowa Fuksja napisał(a):Bernard napisał(a):
mi się .
Skończ majaczyć. Tamto mi się nie podoba, to mi się nie podoba, narzekasz jak teściowa na synową. Będziesz prezydentem to będziesz miał swoją koncepcję, a teraz WsAdŹ sobie te swoje mundrości, wiesz gdzie.
Ławki przed krzyżem zostaw w spokoju, sam bardzo często sobie tam siadam z całą rodzinką. Dlatego wiem, że wiele innych rodzin też. Według ciebie to chyba wszystkie ławeczki powinny być do paryskiej? I w drugą stronę?
~~Biskupia Celozja napisał(a): Chyba nie ty wybierasz tego architekta?i nie będziesz wybierał. To dla bolesławczan tfu bolesławian tylko dobrze.
~~Biskupia Celozja napisał(a): Biedny redaktorek od koszy na śmieci i ławeczek.
Bernard napisał(a):~~Biskupia Celozja napisał(a): Chyba nie ty wybierasz tego architekta?i nie będziesz wybierał. To dla bolesławczan tfu bolesławian tylko dobrze.
No nikt nie wybiera, bo architekta miejskiego nie mamy od paru lat. Dopisane 30.11.2020r. o godz. 08:32:~~Biskupia Celozja napisał(a): Biedny redaktorek od koszy na śmieci i ławeczek.
Biedny anonimek.
~~Czerwonozłota Macierzanka napisał(a):Bernard napisał(a):~~Biskupia Celozja napisał(a): Chyba nie ty wybierasz tego architekta?i nie będziesz wybierał. To dla bolesławczan tfu bolesławian tylko dobrze.
No nikt nie wybiera, bo architekta miejskiego nie mamy od paru lat. Dopisane 30.11.2020r. o godz. 08:32:~~Biskupia Celozja napisał(a): Biedny redaktorek od koszy na śmieci i ławeczek.
Biedny anonimek.
Dla mnie ty jesteś biedny anonimek, do tego biedny redaktorek od koszy i ławeczek. Gratuluję braku ambicji.