Horus napisał(a): ile?
hemi napisał(a): o ile wcześniej protest miał sens ,były marsze ,bez agresji i ludzie pokojowo manifestowali (sam byłem naa marszach na poczatku) o tyle takie agresywne podejście Lempartówny zadymiary wielce mdlejącej skutecznie mnie zniechęciło.
Kojarzy mi się to z KOD z oszustem Kijowskim ,gdzie nie chodzi o dobro człeka ,a o obalenie rządu.
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):hemi napisał(a): o ile wcześniej protest miał sens ,były marsze ,bez agresji i ludzie pokojowo manifestowali (sam byłem naa marszach na poczatku) o tyle takie agresywne podejście Lempartówny zadymiary wielce mdlejącej skutecznie mnie zniechęciło.
Kojarzy mi się to z KOD z oszustem Kijowskim ,gdzie nie chodzi o dobro człeka ,a o obalenie rządu.
Źle kojarzysz ,bo obalenie tego nie/rządu tylko służy nam obywatelom .
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):hemi napisał(a): o ile wcześniej protest miał sens ,były marsze ,bez agresji i ludzie pokojowo manifestowali (sam byłem naa marszach na poczatku) o tyle takie agresywne podejście Lempartówny zadymiary wielce mdlejącej skutecznie mnie zniechęciło.
hemi napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):hemi napisał(a): o ile wcześniej protest miał sens ,były marsze ,bez agresji i ludzie pokojowo manifestowali (sam byłem naa marszach na poczatku) o tyle takie agresywne podejście Lempartówny zadymiary wielce mdlejącej skutecznie mnie zniechęciło.
No dobra ,jakaś logiczna opcja?
Tylko nie PO ,które by klepnęło wszystko co chce Unia czyli Macro i Merkel?
Jak widać po niemcach ,czy Francji -świetnie sobie radzą ,choćby ze śniadym
i ludźmi, co się w pełni rozgościli w kraju.
Na nas psioczą ,ale u siebie nie kontrolują swych zaproszonych gości :)
Nie żebym pochwalał rządy Pisu ,wodza Kaczyńskiego ,Vateusza i inne pogrążanie
kraju.