~~Trawiasta Kolendra napisał(a): Dla ciebie kontrola kierujących w nocy to nadużywanie władzy?
qwax_ napisał(a):Każdą akcję można nazwać formą pokazania siły policji. Mnie takie akcje absolutnie nie przeszkadzają. A wręcz przeciwnie. Domagam się ich. Płacę podatki, jeżdżę po naszych drogach i chcę czuć się bezpiecznie. Nie chcę na swojej drodze spotkać np. asa z Lubkowa / zdjęcia na portalu obrazajacym czytelnikĂłw swoich i Bolec.Info?. I nic tu do tego nie ma polityka.~~Trawiasta Kolendra napisał(a): Dla ciebie kontrola kierujących w nocy to nadużywanie władzy?
A kiedy były ostatnio takie nocne "łapanki"?
Czy to jest cykliczna akcja policji?
Czy to raczej forma "pokazania siły" przez policję?
Zastosowana autokorekta
~~Jasnobrązowy Głąbigroszek napisał(a): Brawo Policja. Tylko róbcie takie akcje częściej, właśnie nocą. Porządni ludzie w nocy śpią, a kombinatorzy buszują i kradną.
~~Trawiasta Kolendra napisał(a): Mnie takie akcje absolutnie nie przeszkadzają. A wręcz przeciwnie. Domagam się ich. Płacę podatki, jeżdżę po naszych drogach i chcę czuć się bezpiecznie.
~~Trawiasta Kolendra napisał(a): I nie dyskutujmy o czymś co powinno być normą.
qwax_ napisał(a):~~Jasnobrązowy Głąbigroszek napisał(a): Brawo Policja. Tylko róbcie takie akcje częściej, właśnie nocą. Porządni ludzie w nocy śpią, a kombinatorzy buszują i kradną.
A osoba wracająca z pracy z drugiej zmiany łapie się do kategorii "kombinatorzy"?
~~Trawiasta Kolendra napisał(a): Mnie takie akcje absolutnie nie przeszkadzają. A wręcz przeciwnie. Domagam się ich. Płacę podatki, jeżdżę po naszych drogach i chcę czuć się bezpiecznie.
A nie obawiasz się bandziorów planujących przestępstwa w swoich domach? Osoba wracająca z pracy czy też nie, jeśli nie ma nic na sumieniu to nie panikuje. BRAWO POLICJA. WIĘCEJ, CZĘŚCIEJ I WSZĘDZIE, z zaskoczenia , nie ogłaszać kolejnych akcji.
Nie ograniczajmy się!! A dlaczego policja ma nie chodzić w nocy po domach i "profilaktycznie" nie wyłapywać bandytów? Niechby skontrolowali 1000 mieszkań i złapali tylko jednego bandziora, to o ile bezpieczniej będziesz się czuć. To łomotanie kolbami karabinów w nocy w nasze drzwi - dla naszego dobrze rozumianego bezpieczeństwa ;)
W końcu płacisz podatki to masz prawo czuć się bezpiecznie ;)