Bernard napisał(a):~~Rdzawy Pięciornik napisał(a): Bernardziu czyżbyś powoływał się na stronnicze opinie źródeł zamieszanych w sprawe? I przestań już płakać. Tu jest POLSKA lewaczku. hahahaha.
PRESS nie jest raczej stronniczym medium. To branżowy tytuł.
Ja nie płaczę. Ty będziesz płakać kiedy zmienione w propagandówki media weźmie w ręce kolejna władza.
A ja wówczas też nie będę się cieszył.
~~Jasnoturkusowy Bambus napisał(a): Pozujesz? Rzecz w tym, że chyba nie łapiesz skąd i po co ta repolonizacja. To nie świadczy o tobie dobrze. Ale biorąc twój światopogląd pod uwagę wcale mnie to nie dziwi.
emem napisał(a): Nie, własnie to jest najbardziej istotne - że Polska Press kupiła firma będą spółką Skarbu Państwa,
emem napisał(a):~~Jasnoturkusowy Bambus napisał(a): Pozujesz? Rzecz w tym, że chyba nie łapiesz skąd i po co ta repolonizacja. To nie świadczy o tobie dobrze. Ale biorąc twój światopogląd pod uwagę wcale mnie to nie dziwi.
To nie jest repolonizacja, tylko nacjonalizacja. Tu nie chodziło o polski kapital, tylko o przejęcie mediów przez władzę.
Bernard napisał(a):~~Rudawa Kolczurka napisał(a): TVP była bezpartyjna za PO. HAHAHA . Z redaktorem LISEM na czele jaja se robicie .
Oczywiście, że nie, tak samo jak Lis nie był i nie jest bezstronny. Skala jest teraz inna i forma rządowej propagandy też.