~~Miodowy Suchodrzew napisał(a):~~Celestynowa Runianka napisał(a):~~Miodowy Suchodrzew napisał(a):~~Celestynowa Runianka napisał(a):~~Miodowy Suchodrzew napisał(a): Ogłaszasz na forum, że jedziesz tam jutro pomagać to co to jest jak nie popisówa. Uważaj na pupę (sic!)
Napisał ,że jedzie pomagać i bardzo dobrze a miał napisać jak ten dupek z pod Hamburga że prześle 200 euro jak będzie miał nr konta .?
Pisałeś, że się zamkniesz, to po co dalej strzępisz ryja. Jakoś nie widzę twojej anonimowej wpłaty 200 e. Zobaczymy na czym będzie polegać pomoc Horusa, któą się tak chwali na forum.
Czy do ciebie dziwny czlowiek usie nie dociera ,że to ty masz ryja .Znalazł się kontroler od wpłat,pokaż gdzie ja napisałem ,wpłacę 200 euro ?
Dla takiego żebraka jak ty to jest fortuna Ja zaoferuję o wiele większą pomoc a ty Robalu spadaj do szamba bo smrodzisz poważny temat ,bez odbioru .
Nie wpłacisz, bo to jest dużo pieniędzy. Nie strzęp ryja i się zamknij, bo szkoda czytać twoje wypociny.
~~Celestynowa Runianka napisał(a):~~Miodowy Suchodrzew napisał(a):~~Celestynowa Runianka napisał(a):~~Miodowy Suchodrzew napisał(a):~~Celestynowa Runianka napisał(a):~~Miodowy Suchodrzew napisał(a): Ogłaszasz na forum, że jedziesz tam jutro pomagać to co to jest jak nie popisówa. Uważaj na pupę (sic!)
Napisał ,że jedzie pomagać i bardzo dobrze a miał napisać jak ten dupek z pod Hamburga że prześle 200 euro jak będzie miał nr konta .?
Pisałeś, że się zamkniesz, to po co dalej strzępisz ryja. Jakoś nie widzę twojej anonimowej wpłaty 200 e. Zobaczymy na czym będzie polegać pomoc Horusa, któą się tak chwali na forum.
Czy do ciebie dziwny czlowiek usie nie dociera ,że to ty masz ryja .Znalazł się kontroler od wpłat,pokaż gdzie ja napisałem ,wpłacę 200 euro ?
Dla takiego żebraka jak ty to jest fortuna Ja zaoferuję o wiele większą pomoc a ty Robalu spadaj do szamba bo smrodzisz poważny temat ,bez odbioru .
~~Celestynowa Runianka napisał(a): Dla takiego żebraka jak ty to jest fortuna Ja zaoferuję o wiele większą pomoc a ty Robalu spadaj do szamba bo smrodzisz poważny temat ,bez odbioru .
Nie wpłacisz, bo to jest dużo pieniędzy. Nie strzęp ryja i się zamknij, bo szkoda czytać twoje wypociny.
~~Miodowy Suchodrzew napisał(a):~~Celestynowa Runianka napisał(a): Dla takiego żebraka jak ty to jest fortuna Ja zaoferuję o wiele większą pomoc a ty Robalu spadaj do szamba bo smrodzisz poważny temat ,bez odbioru .
~~Pomarańczowy Cedr napisał(a): Pan Radny z Tomaszowa zaangażował się w zbiórkę pieniężną. Proponuję w poniedziałek nacisnąć Wójta Haniszewskiego. Może Gmina w czymś pomoże.