No brawo redaktorzy! Skąd te ceny? Od 04.01.2021 Coca Cola w Dino taniej niż w zeszłym roku . No ale po was nie spodziewam się nawet odrobiny rzetelności. [img=1609829193_t04k5fq.jpg]
~~Brunatnoczerwona Śliwa niezalogowany 5 stycznia 2021r. o 8:03
Praktycznie nie używam coli i pozostałych wymienionych w artykule trutek. Colę piję tylko jako lekarstwo, jak trzeba przetrzebić florę bakteryjna w jelitach. A 6zł za 1,5 l lekarstwa to chyba nie jest wysoka cena?
~~Bladozielona Bakopa niezalogowany 5 stycznia 2021r. o 8:28
Chodzi o to, ze ceny tych napoi są wyższe niż w Niemczech, gdzie zarobki są co najmniej czterokrotnie wyższe niż w Polsce. Robimy się krajem drożyzny i fiskusa. Nie razi to was? Zdrożały też napoje energetyczne i inne Np. Za dwulitrową butelkę na stacji benzynowej, gdzie tanio raczej nie jest, trzeba zapłacić nawet 12 zł..
~~Brunatnoczerwona Śliwa niezalogowany 5 stycznia 2021r. o 9:46
Nie wydaje mi się by fiskus na tym zyskał. A właściwie to mam taką nadzieję. Przerażeniem napawał mnie widok młodych ludzi złopiących energetyki. Non stop na speedzie! Szok! Może to się teraz zmieni i odstawimy te trutki na bok, używając ich sporadycznie. Oby...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.