~~Poziomkowa Szydlica napisał(a): Rząd myśli, że jak rozwali gastronomi, hotelarstwo, cluby fitness itp. branże to szybko zastąpi ich korporacjami.
Mam nadzieje, że się przeliczy.
Dla PiS i KO tj. PO kariera w Polsce jest skończona, pójdą na śmietnik historii.
~~Zgniła Borówka napisał(a):~~Poziomkowa Szydlica napisał(a): Rząd myśli, że jak rozwali gastronomi, hotelarstwo, cluby fitness itp. branże to szybko zastąpi ich korporacjami.
Dla PiS i KO tj. PO kariera w Polsce jest skończona, pójdą na śmietnik historii.
To kto twoim zdaniem będzie rządził po najbliższych wyborach jak PIsiorymają 35% poparcia a PO 20%
Horus napisał(a):Tusk już im nie będzie do niczego potrzebny. Zrobił murzyn swoje i może odejść.~~Zgniła Borówka napisał(a):~~Poziomkowa Szydlica napisał(a): Rząd myśli, że jak rozwali gastronomi, hotelarstwo, cluby fitness itp. branże to szybko zastąpi ich korporacjami.
To kto twoim zdaniem będzie rządził po najbliższych wyborach jak PIsiorymają 35% poparcia a PO 20%
CDU z Tuskiem ...;)
~~Jaskrawoniebieski Szupin napisał(a):Horus napisał(a):Tusk już im nie będzie do niczego potrzebny. Zrobił murzyn swoje i może odejść.~~Zgniła Borówka napisał(a):~~Poziomkowa Szydlica napisał(a): Rząd myśli, że jak rozwali gastronomi, hotelarstwo, cluby fitness itp. branże to szybko zastąpi ich korporacjami.
CDU z Tuskiem ...;)
~~Zgniła Borówka napisał(a):~~Poziomkowa Szydlica napisał(a): Rząd myśli, że jak rozwali gastronomi, hotelarstwo, cluby fitness itp. branże to szybko zastąpi ich korporacjami.