Horus napisał(a): a jaka to jest ta twoja Polska?
opisz...;D
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Horus napisał(a): a jaka to jest ta twoja Polska?
opisz...;D
jak nie rozróżniasz państwa i ustroju od kraju - ojczyzny, to nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy. Poznaj te pojęcia i naucz się je rozróżniać, to może zrozumiesz jakie tu pierdoły sadzisz.
Horus napisał(a):~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Horus napisał(a): a jaka to jest ta twoja Polska?
opisz...;D
jak nie rozróżniasz państwa i ustroju od kraju - ojczyzny, to nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy. Poznaj te pojęcia i naucz się je rozróżniać, to może zrozumiesz jakie tu pierdoły sadzisz.
sorki memorki ale ...
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla 1 godz. 13 min. temu
ot Horus podsumowałeś jaki masz stosunek do naszej Polski...
...............................................
to twój post i tam wspominasz o ''naszej Polsce''
nic tam o państwie ,ustroju czy kraju... ;)
stąd moje pytanie o tym jak widzisz tą ''swoją'' Polskę...
a nie ustroje czy inne bzdety...
opiszesz to popiszemy a jak nie to bujaj się w tej ''swojej'' Polsce...;D
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Horus napisał(a): a jaka to jest ta twoja Polska?
opisz...;D
~~Malinowoczerwony Omieg napisał(a):Horus napisał(a):~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Horus napisał(a):
Ten król ma swoje królestwo , 2x2 m z porcelanowym tronem i państwo go nie interesuje :)
a to twoje...
w ''twojej polsze'' ;;D
masz papier czy nadal liśćmi ?[img=1615392023_sykjtrq.jpg]
Horus napisał(a):~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Horus napisał(a): a jaka to jest ta twoja Polska?
opisz...;D
sorki memorki ale ...
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla 1 godz. 13 min. temu
ot Horus podsumowałeś jaki masz stosunek do naszej Polski...
...............................................
to twój post i tam wspominasz o ''naszej Polsce''
nic tam o państwie ,ustroju czy kraju... ;)
stąd moje pytanie o tym jak widzisz tą ''swoją'' Polskę...
a nie ustroje czy inne bzdety...
opiszesz to popiszemy a jak nie to bujaj się w tej ''swojej'' Polsce...;DDopisane 10.03.2021r. o godz. 17:00:~~Malinowoczerwony Omieg napisał(a):Horus napisał(a):~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Horus napisał(a):
Ten król ma swoje królestwo , 2x2 m z porcelanowym tronem i państwo go nie interesuje :)
a to twoje...
w ''twojej polsze'' ;;D
masz papier czy nadal liśćmi ?[img=1615392023_sykjtrq.jpg]
...oczywiście , że liśćmi , a jeszcze lepiej trawą . Ekologicznie i w takiej budce jak na obrazku ;P