Horus napisał(a): nie świruj o jakiejś ''manipulacji''
to fragment z twojego posta ...
myślisz że będę cytował całe te twoje propagandowe pienia? 'D
Horus napisał(a): wina respiratora...Pisałem już, że jestem przeciwnikiem szczepień, szczególnie czymś co nie do końca zbadano. Ale nie lekceważmy tego . Jak widzę zatłoczone Krupówki, cyrki pseudokibiców przed stadionami to co można pomyśleć o tym narodzie? Przecież dzięki takiej nie zdyscyplinowanej dziczy cierpią inni chorujący na inne choroby. Żarty są oczywiście zdrowe . Niekiedy odnoszę wrażenie że większość naszego społeczeństwa już przechorowała. Dlaczego? Bo jednym z powikłań po covidzie jest tzw. mgła mózgowa.
nawet tu na forum pisali że podłączenie respiratora to wyrok śmierci...
pieprzona chińska tandeta...;)
~~Ognistoczerwony Winorośl napisał(a):Horus napisał(a): wina respiratora...Pisałem już, że jestem przeciwnikiem szczepień, szczególnie czymś co nie do końca zbadano. Ale nie lekceważmy tego . Jak widzę zatłoczone Krupówki, cyrki pseudokibiców przed stadionami to co można pomyśleć o tym narodzie? Przecież dzięki takiej nie zdyscyplinowanej dziczy cierpią inni chorujący na inne choroby. Żarty są oczywiście zdrowe . Niekiedy odnoszę wrażenie że większość naszego społeczeństwa już przechorowała. Dlaczego? Bo jednym z powikłań po covidzie jest tzw. mgła mózgowa.
nawet tu na forum pisali że podłączenie respiratora to wyrok śmierci...
pieprzona chińska tandeta...;)
~~Ognistoczerwony Winorośl napisał(a):A jakby tak oglądać ciągle ofiary wypadków samochodowych.....Dodam tylko,że w ciągu najbliższych 100 lat umrze 7 miliardów ludzi ,niezależnie od tego co zrobimy....qwax_ napisał(a):Córka z zięciem są lekarzami w szpitalu wojewódzkim na pomorzu. Dwa dni temu przywieziono im takiego fetniaka jak ty. Na pierwszy rzut oka czuł się nawet nie tak źle, ale jak mu sprawdzili natlenienie krwi to już wiedzieli o co chodzi. Po trzech godzinach zaczął się dusić po 6-ciu stracił przytomność. Do 24-godzin zmarł. Miał 28 lat. A co do okna to otwieraj to jest wskazane. Tylko nie rób z siebie idioty.~~Ognistoczerwony Winorośl napisał(a): Ty naprawdę nie widzisz co się dzieje? Osobiście też jestem przeciwnikiem szczepień ale przestań pieprzyć że pandemię wymyślono i nie jest groźna.
Czyli jest groźna? Bo ja chciałem okno otworzyć, ale teraz to już nie wiem ;)
~~Ognistoczerwony Winorośl napisał(a):qwax_ napisał(a):Córka z zięciem są lekarzami w szpitalu wojewódzkim na pomorzu. Dwa dni temu przywieziono im takiego fetniaka jak ty. Na pierwszy rzut oka czuł się nawet nie tak źle, ale jak mu sprawdzili natlenienie krwi to już wiedzieli o co chodzi. Po trzech godzinach zaczął się dusić po 6-ciu stracił przytomność. Do 24-godzin zmarł. Miał 28 lat. A co do okna to otwieraj to jest wskazane. Tylko nie rób z siebie idioty.~~Ognistoczerwony Winorośl napisał(a): Ty naprawdę nie widzisz co się dzieje? Osobiście też jestem przeciwnikiem szczepień ale przestań pieprzyć że pandemię wymyślono i nie jest groźna.
Czyli jest groźna? Bo ja chciałem okno otworzyć, ale teraz to już nie wiem ;)