~~Rudozłoty Floks napisał(a):Nie potrafisz nawet cytować to co piszesz ,pewnie masz pewne braki edukacyjne ,jako naród jesteśmy daleko za Niemcami i to jest fakt~~Malachitowy Żeniszek napisał(a): I ty uważasz że to jest wina Niemców ,godne pożałowania myślenie ,według ciebie Niemiec stoi przy granicy i wciska złom i śmieci Polakowi i ten biedny Polak nie wie jak odmówić /bo nie zna języka niemieckiego /i zabiera ten złom do Polski ,brawo myślenie typowe Polaka
Żałosny to jesteś ty ja napisałem ,że Niemcy się cieszą że podłapali głupich Polaków .To polskie służby powinny blokować wwóz śmieci do Polski ,
~~Malachitowy Żeniszek napisał(a):~~Rudozłoty Floks napisał(a):Nie potrafisz nawet cytować to co piszesz ,pewnie masz pewne braki edukacyjne ,jako naród jesteśmy daleko za Niemcami i to jest fakt~~Malachitowy Żeniszek napisał(a): I ty uważasz że to jest wina Niemców ,godne pożałowania myślenie ,według ciebie Niemiec stoi przy granicy i wciska złom i śmieci Polakowi i ten biedny Polak nie wie jak odmówić /bo nie zna języka niemieckiego /i zabiera ten złom do Polski ,brawo myślenie typowe Polaka
Żałosny to jesteś ty ja napisałem ,że Niemcy się cieszą że podłapali głupich Polaków .To polskie służby powinny blokować wwóz śmieci do Polski ,
~~Rudozłoty Floks napisał(a):Widze że nie jest obca ci ta szkoła /zresztą to widać / a dwie klasy to niezły wynik ,i teraz uczę takich zdolnych ludzi jak ty~~Malachitowy Żeniszek napisał(a):~~Rudozłoty Floks napisał(a):Nie potrafisz nawet cytować to co piszesz ,pewnie masz pewne braki edukacyjne ,jako naród jesteśmy daleko za Niemcami i to jest fakt~~Malachitowy Żeniszek napisał(a): I ty uważasz że to jest wina Niemców ,godne pożałowania myślenie ,według ciebie Niemiec stoi przy granicy i wciska złom i śmieci Polakowi i ten biedny Polak nie wie jak odmówić /bo nie zna języka niemieckiego /i zabiera ten złom do Polski ,brawo myślenie typowe Polaka
Za to ty jesteś wyedukowany , dobrze że nie zlikwidowali ,,Siódemki "bo miał byś skończone dwie klasy .
~~Malachitowy Żeniszek napisał(a):~~Rudozłoty Floks napisał(a):Widze że nie jest obca ci ta szkoła /zresztą to widać / a dwie klasy to niezły wynik ,i teraz uczę takich zdolnych ludzi jak ty~~Malachitowy Żeniszek napisał(a):~~Rudozłoty Floks napisał(a):Nie potrafisz nawet cytować to co piszesz ,pewnie masz pewne braki edukacyjne ,jako naród jesteśmy daleko za Niemcami i to jest fakt~~Malachitowy Żeniszek napisał(a): I ty uważasz że to jest wina Niemców ,godne pożałowania myślenie ,według ciebie Niemiec stoi przy granicy i wciska złom i śmieci Polakowi i ten biedny Polak nie wie jak odmówić /bo nie zna języka niemieckiego /i zabiera ten złom do Polski ,brawo myślenie typowe Polaka
Za to ty jesteś wyedukowany , dobrze że nie zlikwidowali ,,Siódemki "bo miał byś skończone dwie klasy .
~~Malachitowy Żeniszek napisał(a):~~Rudozłoty Floks napisał(a):Widze że nie jest obca ci ta szkoła /zresztą to widać / a dwie klasy to niezły wynik ,i teraz uczę takich zdolnych ludzi jak ty~~Malachitowy Żeniszek napisał(a):~~Rudozłoty Floks napisał(a):Nie potrafisz nawet cytować to co piszesz ,pewnie masz pewne braki edukacyjne ,jako naród jesteśmy daleko za Niemcami i to jest fakt~~Malachitowy Żeniszek napisał(a): I ty uważasz że to jest wina Niemców ,godne pożałowania myślenie ,według ciebie Niemiec stoi przy granicy i wciska złom i śmieci Polakowi i ten biedny Polak nie wie jak odmówić /bo nie zna języka niemieckiego /i zabiera ten złom do Polski ,brawo myślenie typowe Polaka