Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
34 osoby zakażone w powiecie
~Różowofioletowy Przetacznik niezalogowany
28 marca 2021r. o 12:36
Dramatycznie wysoka jak na niedzielę liczba zakażeń w Polsce.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Barwinkowy Kokornak niezalogowany
28 marca 2021r. o 13:05
~Różowofioletowy Przetacznik napisał(a): Dramatycznie wysoka jak na niedzielę liczba zakażeń w Polsce.

Kiedy u chomików syryjskich zaczyna się okres lęgowy?
~~Krwistoczerwona Karagana niezalogowany
28 marca 2021r. o 13:11
~Różowofioletowy Przetacznik napisał(a): Dramatycznie wysoka jak na niedzielę liczba zakażeń w Polsce.
Gdyby zrobić w Polsce w jakikolwiek dzień 30 mln tych pseudo testów,to by wyszło 10 mln wyników dodatnich(nie mylić z zakażeniem czy chorobą) .To jest cała tajemnica tych wzrostów "zakażeń".... A wystraszony,ciemny lud łyka jak pelikany.
~~Jaskrawozielona Brodia niezalogowany
28 marca 2021r. o 13:18
Jaki sens ma zamykanie siłowni, restauracji, galerii, zakładów fryzjerskich czy kościołów gdy oczywistym jest, że do zakażeń dochodzi głównie w zakładach pracy, zwłaszcza takich gdzie zagęszczenie pracujących jest tak duże, że przenoszenie zakażenia jest bardzo łatwe. Jestem zbulwersowana taką sytuacją. U nas w ceramice, na malarni zasady bezpieczeństwa mają się nijak do mojej ochrony w czasie pandemii. Gdybym Ja była w Zarządzie to zwolniła bym połowę załogi, a nie ogłaszała dodatkowych przyjęć. Zostawiła bym tylko te malarki, które malują prawie tak dobrze jak Ja, charakteryzujące się zbliżoną do mojej wydajnością pracy. Dodatkowo wprowadziła bym pracę na zmiany w tym ciężkim okresie, czterodniowy tydzień pracy jak w Hiszpanii, a już na pewno bez nadgodzin i przymusu pracy w soboty bez dodatkowej gratyfikacji. Ale żeby wprowadzić takie rozwiązania to trzeba umieć myśleć tak jak Ja.
~~Zielonkawożółta Gipsówka niezalogowany
29 marca 2021r. o 12:41
Zgadzam się,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.