~Szkarłatny Miłek napisał(a): Dawno powinno się uruchomić handel w niedzielę!. A ty pracujesz w niedzielę???!!! Więc pomyśl czasem o innych, którzy chcą mieć wolny dzień. Żyjesz z egoistycznymi klapkami na oczach.
~~Płomienista Lilia napisał(a):To się zwolnij i na wiochę rozrzucaj obornik 9 gnój po twojemu0~Szkarłatny Miłek napisał(a): Dawno powinno się uruchomić handel w niedzielę!
Życzę ci bucu jeden takiej pracy w niedzielę...Co za durny tytuł.
My pracownicy Carrefour najwidoczniej nie jesteśmy bolesławianami.
~~Zielonkawobłękitny Czosnek napisał(a): sam bucu pracuj w niedziele bo chyba zabraklo ci butelka wódki cały tydzień masz czas na zakupy a to kierownictwo marketów to POpłuczyny marksa ileninaJestes tepy ,jesli tak szanujesz tych co pracują w niedziele to nie używaj wody ,prądu ,telewizji komunikacji stacji paliw internetu i wiele innych dziedzin które pracują w niedziele ,jest wybór nie musza tam pracować ,a jesli chcą powinni domagać się godziwej zapłaty nieuku jeden
~~Krwawosiny Groszek napisał(a): horus duzo napisane ,tylko nie na temat
ty to sie na wszystkim znasz
jesteś tak kryształowy jak banaś
(twoja profesja tylko sie liczy)
Horus napisał(a):Powinieneś nic nie robić ,nie pisać szczególnie tych bzdur i siedzieć w domu bez prądu i wody ,żeby szanować innych żeby mogli odpoczywać ,a jak nie daj Bug zachorujesz w niedziele to czekaj na poniedziałek na karawan~~Krwawosiny Groszek napisał(a): horus duzo napisane ,tylko nie na temat
ty to sie na wszystkim znasz
jesteś tak kryształowy jak banaś
(twoja profesja tylko sie liczy)
nie na temat? odpisałem tylko kierowcy że niech tak nie przezywa swojego zawodu bo nie on to ktoś inny towar przywiezie...;)
a to trzeba się ''znać na tym'' czy ludzie chcą mieć sobotę i niedzielę dla rodziny np.
by gdzieś pojechać i coś zobaczyć?
i nie pierdziel mi tu ze na wszystkim się znam ...
nie znam się np. na ''elektryce'' i głębszej mechanice samochodowej ...
ale ''mój mechanik'' w niedzielę nie pracuje...
bo właśnie ma rodzinę ...
a ty ''groszku'' gdzie pracujesz?
w ''groszku''?....;D