Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk w sierpniu w Bolesławcu
~~zimowit niezalogowany
17 lipca 2021r. o 15:13
Horus napisał(a): rozmowy jarosławapolskęzbawa z Kiszczakiem to też to też ''rzekome''?

a to że chlał z nim wódę to fejk?
to że zajumał kasiorę OC to też nieprawda?
to że oszukał jak ostatnia szuja tego przedsiębiorcę od '' two tower'' to też nieprawda?

i ty piszesz o etyce Tuska?
:D

O którym z "bliźniaków" piszesz?
Ten nieżyjący nie powie już nic, natomiast ten żyjący tak opisuje Magdalenkę:
- ...było tam wtedy trzech ludzi, którzy się wtedy tam nie fraternizowali w tych wydarzeniach w Magdalence. To był właśnie mój śp. brat, to był - przyznaję - Tadeusz Mazowiecki i to był też - przyznaję - Władysław Frasyniuk. Natomiast inni poszli na taką daleko idącą wódczaną fraternizację, no i słusznie są z tego powodu krytykowani. I to wywoływało absmak już wtedy.
 Ja o tym wiedziałem, wiedziałem o tym oczywiście od brata. Więc Donald Tusk ma obyczaj kłamać i kłamie w każdej sprawie, także i w tej, chociaż oczywiście on w Magdalence nie był ”
Chodzi o słowa Donalda Tuska na wiecu na Długim Targu w Gdańsku: - "Oglądamy dziś te zdjęcia (...) generałowie Kiszczak, Jaruzelski i Lech Wałęsa, Kaczyński piją wódkę..."
Gwoli ścisłości, jest zdjęcie Lecha z kieliszkiem w ręce.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~vdb niezalogowany
17 lipca 2021r. o 18:08
~~zimowit napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): rozmowy jarosławapolskęzbawa z Kiszczakiem to też to też ''rzekome''?

a to że chlał z nim wódę to fejk?
to że zajumał kasiorę OC to też nieprawda?
to że oszukał jak ostatnia szuja tego przedsiębiorcę od '' two tower'' to też nieprawda?

i ty piszesz o etyce Tuska?
:D

O którym z "bliźniaków" piszesz?
Ten nieżyjący nie powie już nic, natomiast ten żyjący tak opisuje Magdalenkę:
- ...było tam wtedy trzech ludzi, którzy się wtedy tam nie fraternizowali w tych wydarzeniach w Magdalence. To był właśnie mój śp. brat, to był - przyznaję - Tadeusz Mazowiecki i to był też - przyznaję - Władysław Frasyniuk. Natomiast inni poszli na taką daleko idącą wódczaną fraternizację, no i słusznie są z tego powodu krytykowani. I to wywoływało absmak już wtedy.
 Ja o tym wiedziałem, wiedziałem o tym oczywiście od brata. Więc Donald Tusk ma obyczaj kłamać i kłamie w każdej sprawie, także i w tej, chociaż oczywiście on w Magdalence nie był ”
Chodzi o słowa Donalda Tuska na wiecu na Długim Targu w Gdańsku: - "Oglądamy dziś te zdjęcia (...) generałowie Kiszczak, Jaruzelski i Lech Wałęsa, Kaczyński piją wódkę..."
Gwoli ścisłości, jest zdjęcie Lecha z kieliszkiem w ręce.

Kaczyński wylewał pod stół i później opowiedział Mlaskaczowi że tamci chlali na umór .
~~Bolecnauta niezalogowany
17 lipca 2021r. o 19:17
Tusk to mąż stanu, a Kaczyński to prezes partii.
~~Olo niezalogowany
17 lipca 2021r. o 20:35
Dlaczego ten "mąż stanu" razem z Brukselą tak pilnuje aby Polski rząd nie dokończył reformy sądownictwa w Polsce.?
~~Złocisty Rozmaryn niezalogowany
17 lipca 2021r. o 20:44
~~Olo napisał(a): Dlaczego ten "mąż stanu" razem z Brukselą tak pilnuje aby Polski rząd nie dokończył reformy sądownictwa w Polsce.?

Bo po reformie to będą pisdzielskie sądy.
~~Olo niezalogowany
17 lipca 2021r. o 20:49
Czyli sprawiedliwe.
Dlaczego to takie groźne dla "męża stanu" i opozycji?
~~kolo niezalogowany
17 lipca 2021r. o 21:02
~~Olo napisał(a): Czyli sprawiedliwe.
Dlaczego to takie groźne dla "męża stanu" i opozycji?

Gdzie ty się przygłupie leczysz ,oszuści nawet nie umieli zebrać po 15 podpisów do neo KRS tylko oszukiwali i to maą być sprawiedliwi sędziowie ,wróci do rządzenia opozycja to nie wiem gdzie te hieny pouciekają chyba na kasy do Biedronek i DINO
~~Stalowy Sundaville niezalogowany
17 lipca 2021r. o 21:04
Twarzą - ryjem - reformy, pseudoreformy pis_da jest specjalista od 'ciumkania'.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!