~~DZIZEJ napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jasnoszary Grzybień napisał(a): Ten tajny klient mógł sobie pizzę sprawdzić, bo takie gówno w tym nowym starym jokerze to wstyd.
Az taka tragedia ta pizza? Słyszałem kilka pozytywnych jak i kilka negatywnych opinii.
No niestety, ostatnio zadzwoniłem bo chciałem sobie zjeść ulubioną moją pizzę którą zawsze zamawiałem z jokera, po zadzwonieniu złożeniu zamówienia, najpierw musiałem się upomnieć przed rozłączeniem kiedy mam po nią przyjechać bo nie zostałem poinformowany od razu.
W słuchawce usłyszałem, że za 20 minut.... albo nie za 30. To przyjechałem odebrać za 30 minut, wziąłem do domu otwieram a tam zimna już pizza, ser już widać że swoje odleżał na niej i suchy wiór ogólnie był.
Także póki co ja odpadam i nie zamierzam więcej tam póki co zamawiać....
P.S Tak mogłem sprawdzić pizzę od razu przy odbiorze, ale nie spodziewałem się czegoś takiego, jak brałem to nigdy nie było czegoś takiego, zdarzały się czasami jakieś problemy mniejszego kalibru ale to co było teraz to już dramat.
I żeby nie było, nie były to godziny wieczorne, żeby nie mogli się nie wiadomo jak wyrobić, godziny popołudniowe, godzina 16.