Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaszczep się w czasie Bolesławieckiego Święta Ceramiki!
18442
PIS-PO-PRL
2 września 2021r. o 15:15
M21W2 napisał(a): Panie PRL- ile razy mam powtarzać , skuteczność szczepionki była przebadana na pierwszy na sars-cow 2 Alfa i Beta .

No przecież co rusz nam Pan Linki wkleja o skuteczności a to 90, a to 80. Zależy pod jakie dane jest to potrzebne. Teraz jest potrzeba 50% to włala... jest 50 i te 50 to sukces.

Za kilka dni wklei Pan link z medonet albo abczdrowie i obwieści że najnowsze badania dowodzą, iż szczepionka ma 90 skuteczności na wszystkie warianty...

I taka z Panam dyskusja. Jak z dzieckiem. Może faktycznie to ten wiek.

No... a teraz niech Pan googla. Na bank znajdzie Pan jakieś badania mówiące o 110% skuteczności.
a ja idę wykres dla Tadżykistanu robić, Pan niech swój Bułgarski też zaktualizuje ;)

M21W2 napisał(a): Wycieczki osobiste stają się Pańskim nałogiem

w sensie, że poprosiłem aby się Pan ogarną? No tak... najwyższy czas ;)

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
2 września 2021r. o 15:33
~~Karmelowa Ślazówka , sprawdzają się przywidywania wirusologów o 8 krotnie większej zaraźliwości Delty w stosunku do wariantu Alfa , sprawdzają się ostrzeżenia że jak nie będzie zaszczepione ok 90% populacji może być bardzo źle .
Sprawdzają się to że dzięki szczepionce będzie znacznie miej hospitalizacji i zgonów .
Sprawdza się też to że jedna dawka bardzo słabo chroni przed Deltą .
Z tego co wy piszecie " sprawdzają się moje dwa czipy " i " 500$ które mi płacą korporacje " .
Wasze bzdury są równe moim o czipach i dolarach .

Dopisane 02.09.2021r. o godz. 15:30:

Panie PRL , dostał Pan odpowiedź a że nic nie pojmuje nie moja wina .
Proszę pokazać te linki .
Już pisałem ( bez urazy ) strasznie Pan upierdliwy i niestety momenty merytorycznej dyskusji przeplata kłamstwami .
Zapomniałem pogratulować dzisiejszego " sukcesu " - 390 zakażeń - 7 osób zmarło .

Dopisane 02.09.2021r. o godz. 15:33:

Coś dla Pana PRL,---~~Karmelowa Ślazówka
Niedzielak ma wszystko napisane , ile i kiedy ma podać dane o ilości zakażeń i zgonów ,wszystko to dane z sufitu ,wykonuje tylko zalecenia ,wszystko zostało wcześniej ustalone ,kiedy ma nadejść czwarta fala ,kiedy piąta itd , cała ta reżyseria według ustalonego scenariusza jest tylko po to aby jak najwięcej członków stada dało sobie wstrzyknąć ten preparat który nie jest oni szczepionką ani nie jest na żaden Covid , dlatego ludzie się dziwią że nie działa
18442
PIS-PO-PRL
2 września 2021r. o 15:56
M21W2 napisał(a): Coś dla Pana PRL,---~~Karmelowa Ślazówka

To że Pan jest na jakiejś krucjacie i odpisuje na wszystko, to nie mój problem ;)
Już Panu Pisałem, stał się Pan takim krzykaczem, tylko że po drugiej stronie barykady Pan stoi.
Nawet na największę głupoty Pan reaguje... głupotami często odpisując
I niech nie zarzuca mi Pan kłamstw... to nie ja wrzucam połowicznie tłumaczone artykuły, robię wykresy z dwóch dni aby coś udowodnić i to nie ja wrzucam wyniki badań raz takich raz takich.
Ma Pan dziwną manierę przypisywania innym swoich czynów?
Czemu to tak? To nieładnie ;)

A teraz do wykresów Bułgarskich... raz raz.
Ja już kończę robotę, a w czasie wolnym to nie wiem czy mi się będzie chciało na Pana zmanipulowane informacje odpisywać :D ;) :P

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
2 września 2021r. o 17:21
Tak jestem na krucjacie , krucjacie przeciw głupocie antyszczeppionkowców , proszę tego nie brać do siebie , Pan ich tylko wspiera .

Dopisane 02.09.2021r. o godz. 17:21:

Nie wiem czy powinienem to pisać , ale nie jestem w stanie odmówić Panu PRL , tak dba o mnie tyle o mnie pisze .
Tam zaszczepiono tylko 23 % , efekt - dziewięć razy mniej zakażeń ( początek fali ) a więcej zgonów niż w Izraelu .
Tylko 1,09 - 1745 zakażeń - 54 zgony .
Tyle krucjaty na dziś .
Już nic nie odpowiem , dwa mecze , siatkówka i piłka nożna .
Do jutra , nie odpuszczę .
18442
PIS-PO-PRL
2 września 2021r. o 17:27
Cieszę się, że znalazł Pan sobie tą Bułgarię... serio.
Tak sobie wyobrażam jaki Pan teraz uśmiechnięty musi być... cieszę się, serio :)

Dopisane 02.09.2021r. o godz. 17:27:

ooo, może na wczasy tam Pan nawet pojedzie. To jest myśl :D

PIS=PO=PRL
~~Lucek wierzy Niedzielakowi niezalogowany
2 września 2021r. o 20:10
Lucek, wytłumacz nam w ramach krucjaty preparatowej:
1. Dlaczego polski rząd kupił 175 mln dawek preparatu? Czyżby mieli już zaplanowane dla każdego Polaka po 4 szpryce? Na jakiej podstawie?
https://wprawo.pl/szczepionka-co-pol-roku-polska-juz-zakontraktowala-175-mln-dawek-i-przystapila-do-kolejnej-umowy-ke-z-pfizerem/
2. Dlaczego Niedzielak chce wszczepiać tylko genetycznym preparatem mRNA?
https://portal.abczdrowie.pl/iii-dawka-szczepionki-przeciw-covid-tylko-dla-zaszczepionych-preparatami-mrna-prof-simon-nie-zalecalismy-tego-nie-wiem-skad-ta-dyskryminacja
Nawet Simon-Horban tego nie rozumieją, ale ty jesteś wyznawcą Niedzielaka, to pewnie wiesz.

Lucuś, nawet ślepy widzi z takich faktów, że coś tu nie gra. Co ty na to, dziecko drogie?
~~Lucek nie odpowiada na pytania niezalogowany
3 września 2021r. o 10:19
~~Lucek wierzy Niedzielakowi napisał(a): Lucek, wytłumacz nam w ramach krucjaty preparatowej:
1. Dlaczego polski rząd kupił 175 mln dawek preparatu? Czyżby mieli już zaplanowane dla każdego Polaka po 4 szpryce? Na jakiej podstawie?
https://wprawo.pl/szczepionka-co-pol-roku-polska-juz-zakontraktowala-175-mln-dawek-i-przystapila-do-kolejnej-umowy-ke-z-pfizerem/
https://portal.abczdrowie.pl/iii-dawka-szczepionki-przeciw-covid-tylko-dla-zaszczepionych-preparatami-mrna-prof-simon-nie-zalecalismy-tego-nie-wiem-skad-ta-dyskryminacja
Nawet Simon-Horban tego nie rozumieją, ale ty jesteś wyznawcą Niedzielaka, to pewnie wiesz.

Lucuś, nawet ślepy widzi z takich faktów, że coś tu nie gra. Co ty na to, dziecko drogie?

14240
M21W2
3 września 2021r. o 12:53
~~Lucek wierzy Niedzielakowi napisał(a): Lucek, wytłumacz nam w ramach krucjaty preparatowej:

Poszukaj w Twoich mediach te dołożyły tylko 75 mln , lepiej będzie pasowało że Rząd zamówił 400 mln , dziesięć dawek dla każdego .
Rząd zamówił w pierwszej puli 62 mln , w drugiej podniósł do prawie 100 mln , moim zdaniem jest to poroniony pomysł , na szczęście w umowach z UE ( dystrybutorem szczepionek ) jest zawarta klauzula o możliwości po kosztach odsprzedaż innym Państwom poszukującym szczepionek .
Polska z tego co pamiętam pisano na wp. odsprzedała jak dotąd 5 mln dawek , do Hiszpanii , Australii , Ukrainy , Wietnamu .
Polska ze względu na ciemnotę w narodzie mimo sprzedaży części dawek ma największe zapasy z krajów UE które przystąpiły do Unijnego programu zakupu i dystrybucji .
Rozumiem że Ty ślepy widzisz dużo więcej niż ja nie znałem drugiej kwestii którą poruszyłeś , wiem że Zstra Zeneka nie cieszy się u nas popularnością i większość dawek sprzedano a Jonson zawiesił sprzedaż do UE , aby wywiązać się z umów do Państw Afryki gdzie szczepionki są towarem deficytowym .
Ty ślepcze nic o mnie o mnie wiesz , nie znajdziesz żadnej mojej wypowiedzi popierającej Niedzielskiego .
Niedzielski zdecydowanie powinien akceptować zalecenia Rady Medycznej i jej członków na których ja się powołuję i korzystam z ich wiedzy .
Tobie ze zmanipulowanym mózgiem nic nie gra , tak zmanipulowany nie posiadasz zdolności logicznego myślenia .
Poczytaj czym jest mRNA , na czym polega zmiana genetyczna w jaki sposób dokonuje się modyfikacji , przekonasz się jakie zaległości masz w tym temacie .
Nauka wiedza powinna być największą wartością w życiu człowieka , piszesz że jesteś ślepy , nie martw się są metody nauczania dla ślepców , trzeba tylko chcieć .

Dopisane 03.09.2021r. o godz. 12:50:

PIS-PO-PRL napisał(a): Cieszę się, że znalazł Pan sobie tą Bułgarię... serio.
Tak sobie wyobrażam jaki Pan teraz uśmiechnięty musi być... cieszę się, serio :)Dopisane 02.09.2021r. o godz. 17:27:ooo, może na wczasy tam Pan nawet pojedzie. To jest myśl :D

Znów jest Pan w błędzie , ktoś taki jak ja popierający walkę z tą zarazom i oczekujący zwycięstwa zacznie się cieszyć jak dojdzie do globalnego opanowania pandemii .
Jak wczasy to w Izraelu , Bułgarie zostawiam antyszczepionkowcom .

Dopisane 03.09.2021r. o godz. 12:53:

Ach te szczepionki - z tą ZARAZĄ genetyczną
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy