~~Lucek wierzy Niedzielakowi napisał(a): Lucek, wytłumacz nam w ramach krucjaty preparatowej:
1. Dlaczego polski rząd kupił 175 mln dawek preparatu? Czyżby mieli już zaplanowane dla każdego Polaka po 4 szpryce? Na jakiej podstawie?
https://wprawo.pl/szczepionka-co-pol-roku-polska-juz-zakontraktowala-175-mln-dawek-i-przystapila-do-kolejnej-umowy-ke-z-pfizerem/
2. Dlaczego Niedzielak chce wszczepiać tylko genetycznym preparatem mRNA?
https://portal.abczdrowie.pl/iii-dawka-szczepionki-przeciw-covid-tylko-dla-zaszczepionych-preparatami-mrna-prof-simon-nie-zalecalismy-tego-nie-wiem-skad-ta-dyskryminacja
Nawet Simon-Horban tego nie rozumieją, ale ty jesteś wyznawcą Niedzielaka, to pewnie wiesz.
Lucuś, nawet ślepy widzi z takich faktów, że coś tu nie gra. Co ty na to, dziecko drogie?
Poszukaj w Twoich mediach te dołożyły tylko 75 mln , lepiej będzie pasowało że Rząd zamówił 400 mln , dziesięć dawek dla każdego .
Rząd zamówił w pierwszej puli 62 mln , w drugiej podniósł do prawie 100 mln , moim zdaniem jest to poroniony pomysł , na szczęście w umowach z UE ( dystrybutorem szczepionek ) jest zawarta klauzula o możliwości po kosztach odsprzedaż innym Państwom poszukującym szczepionek .
Polska z tego co pamiętam pisano na wp. odsprzedała jak dotąd 5 mln dawek , do Hiszpanii , Australii , Ukrainy , Wietnamu .
Polska ze względu na ciemnotę w narodzie mimo sprzedaży części dawek ma największe zapasy z krajów UE które przystąpiły do Unijnego programu zakupu i dystrybucji .
Rozumiem że Ty ślepy widzisz dużo więcej niż ja nie znałem drugiej kwestii którą poruszyłeś , wiem że Zstra Zeneka nie cieszy się u nas popularnością i większość dawek sprzedano a Jonson zawiesił sprzedaż do UE , aby wywiązać się z umów do Państw Afryki gdzie szczepionki są towarem deficytowym .
Ty ślepcze nic o mnie o mnie wiesz , nie znajdziesz żadnej mojej wypowiedzi popierającej Niedzielskiego .
Niedzielski zdecydowanie powinien akceptować zalecenia Rady Medycznej i jej członków na których ja się powołuję i korzystam z ich wiedzy .
Tobie ze zmanipulowanym mózgiem nic nie gra , tak zmanipulowany nie posiadasz zdolności logicznego myślenia .
Poczytaj czym jest mRNA , na czym polega zmiana genetyczna w jaki sposób dokonuje się modyfikacji , przekonasz się jakie zaległości masz w tym temacie .
Nauka wiedza powinna być największą wartością w życiu człowieka , piszesz że jesteś ślepy , nie martw się są metody nauczania dla ślepców , trzeba tylko chcieć .
Dopisane 03.09.2021r. o godz. 12:50:
PIS-PO-PRL napisał(a): Cieszę się, że znalazł Pan sobie tą Bułgarię... serio.
Tak sobie wyobrażam jaki Pan teraz uśmiechnięty musi być... cieszę się, serio :)Dopisane 02.09.2021r. o godz. 17:27:ooo, może na wczasy tam Pan nawet pojedzie. To jest myśl :D
Znów jest Pan w błędzie , ktoś taki jak ja popierający walkę z tą zarazom i oczekujący zwycięstwa zacznie się cieszyć jak dojdzie do globalnego opanowania pandemii .
Jak wczasy to w Izraelu , Bułgarie zostawiam antyszczepionkowcom .
Dopisane 03.09.2021r. o godz. 12:53:
Ach te szczepionki - z tą ZARAZĄ genetyczną